Помер відомий український футбольний тренер

0
-2
Помер відомий український футбольний тренер
У Києві помер футбольний тренер Євген Котельников.

"На 79-му році перестало битися серце чудової людини, тренера та футбольного функціонера Євгена Петровича Котельникова", - повідомляє сайт київського "Динамо".

Майже все своє життя він присвятив футболу. Майстер спорту СРСР, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України.

У 1991 році Євген Котельников був одним із засновників Федерації футболу України, до 1995 року посідаючи посаду першого віце-президента.

Вагомий внесок зробив у розвиток ФК «Динамо» Київ. У період з 1965 по 1977 роки працював тренером у клубній Дитячо-юнацькій футбольній школі, а з 1997 року впродовж понад двох десятиліть очолював управління футболу ФК «Динамо» (Київ). Під його керівництвом працювала вся система виховання підростаючого покоління, включаючи молодіжні команди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні