У луцької школи - ювілей

0
3
У луцької школи - ювілей
Луцька загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів №15 святковим концертом відзначила 55-ту річницю із дня заснування.

Урочистості з нагоди ювілею закладу відбулися у Палаці культури 21 грудня, - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Привітати школу з ювілеєм прийшли учні, вчителі, випускники, які не бачилися протягом багатьох років, колишні педагоги, які протягом багатьох років вкладали свою душу у навчання та виховання дітей, а також представники влади.

Директор школи Олег Гребенюк під супровід оркестру радо зустрічав усіх лучан, які причетні до навчального закладу.

Випускник школи №15 Вадим Панафідін розповів про шкільні часи та зауважив, що не варто порівнювати будь-яку луцьку школу з іншою, бо кожна школа має свої певні традиції та особливості.

«15-та школа дала мені достатньо хороший базовий рівень знань, що допомогло мені вступити до навчального закладу та здобути вищу освіту. Саме у школі мені вдалося знайти справжніх друзів – навіть попри те, що пройшло вже більше 10 років, як я закінчив навчання у школі, ми й досі спілкуємося з нашими однокласниками. Хтось з моїх друзів став науковцем, хтось – бізнесменом, хтось – політиком, але ми і досі підтримуємо зв’язок один з одним. Для мене ці люди - не просто однокласники, а навіть можна сказати, рідні для мене люди.

В школі бувало всяке – ми бешкетували, вчителі нас сварили, викликали батьків, але й досі приємно зустріти на вулиці когось з них, бо це люди, які намагалися зробити нас кращими. Головне, що після того, як ми закінчили школу, ми досі поважаємо наших вчителів», - каже Вадим.

Після теплих зустрічей та розмов однокласників усі перемістилися до святкової зали, де першим до вітального слова запросили виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, який зазначив, що сьогодні значна подія, оскільки протягом 55 років 15-та школа навчала, виховувала та давала путівку в життя тисячам лучан.

«У цій школі навчалося багато людей, які творять історію Луцька. Ця школа є частинкою нашого великого міста, адже саме тут молоді навчалися молоді лучани, отримали свій перший життєвий досвід, напевно, саме тут у них було перше кохання. Я сам двічі «вчився» у ній та двічі «закінчував» - перший раз з сином, а другий – з донькою. Я дякую усім вчителям, які вкладали, вкладають і далі вкладатимуть свою душу у наших дітей», - зауважив Пустовіт.

Також він вручив вчителям 15-ї школи подяки від міського голови.

Олег Гребенюк звернув увагу на те, що діти – це основа життя та його пульс.

«З 1962 року пульс життя Привокзального району відмірює наша школа №15. Втім справа не в кількості випусків, адже про серце можна сказати, як про м’яз, який перекачує кров, але можна сказати, що це – містилище душі, любові та гордості. Наша душа і наша любов – це наші учні, а наше достоїнство та честь – це наші випускники, як пішли у доросле життя та прославили наш край та Україну», - підкреслив директор.

Згодом черга привітань надійшла і до випускників школи, одним з яких є радник міського голови Ігор Поліщук.

«У залі знаходиться дуже багато облич, яких я вже давно не бачив, - вчителі, однокласники та ті люди, з якими навчався у школі. Я хочу від душі всіх нас привітати. 55 – дуже гарне число, і я пишаюся тим, що я від першого до останнього класу навчався у цій школі.

Безмежно вдячний моїм вчителям за ті знання та життєвий досвід, які вони мені дали. Також я дякую своїм однокласникам за роки проведені разом та ту атмосферу, яка була протягом навчання. Для мене ця школа є рідною ще й тому, що у ній працює мама ще з часів, як вона закінчила університет, і дотепер. З таким колективом школа буде жити, процвітати та рухатися вперед», - висловив впевненість Ігор Поліщук.

Радник міського голови звернув увагу на те, що міська влада приділяє значну увагу освіті, адже цьогоріч у школі відремонтували дах, а вже у наступному планують капітально відремонтувати актовий зал.

Далі дійство продовжилося святковим концертом.
Теги: школа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні