У луцькому «Промені» влаштували «казкову подорож» для дітей

2
-5
У луцькому «Промені» влаштували «казкову подорож» для дітей
У луцькому розважальному центрі «Промінь» відбулось новорічне свято для дітей учасників АТО та з соціально вразливих сімей.

Шоу відбулось на сцені кінотеатру «MULTIPLEX».

Розважали малят актори з Рівненської обласної філармонії, аніматори та найкращі акробатки України. Всього до Луцька завітало більше сотні гостей.

Захід пройшов під патронатом Громадянського Руху “СВІДОМІ”, засновником якого є Андрій Покровський.

«Продовжуючи найкращі традиції меценатства, благодійництва, хочемо зробити казку для дітей. Тому що новорічне свято є найважливіше, найчарівніше. Дитинство таких діток хочеться зробити якомога яскравішим» - розповідає співзасновник ГР “СВІДОМІ” Павло Павлюк.

«На ідейному рівні свято почали організовувати ще з жовтня, а вже за місяць приступили до дій. Процес підбору акторів та всіх персонажів події виявився не з легких, але як бачимо усмішки дітей говорять, що все зроблено правильно», - каже організатор свята Христина Назар.

Розважали дітей персонажі з різних казок та мультфільмів – Баба Яга, принцеса, новорічний ельф, фіксики тощо.

Під час дійства діти «подорожували» в «Чарівну країну», в Мексику, Італію, Францію «Мультлендією» та іншими країнами світу.

Коли ж малята “повернулися” додому в Україну, із піснями та солодкими подарунками їх зустрів Святий Миколай. Ніхто не пропустив нагоди поспілкуватись з улюбленими героями, сфотографуватись і навіть передати лист самому Діду Морозу.

Головний спеціаліст відділу профілактики соціального сирітства Луцької міськради Галина Прищепа розповідає: «Такі заходи потрібно проводити, адже до них долучається громадський сектор, який допомагає вирішувати проблеми цих дітей та робить їх життя кращим».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!!Хороше свято організували.
Відповісти
Дякуємо Андрію Покровському!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні