Трагедія на Рівненщині: матір із сином потрапили під потяг

0
2
Трагедія на Рівненщині: матір із сином потрапили під потяг
Матір та троє синів перебігали колії, аби встигнути на поїзд. Старший та наймолодший встигли перетнути колії, а ось матір із середнім потрапили під потяг: від отриманих тавм жінка померла на місці.

Трагедія сталася 22 грудня близько шостої години ранку, - повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

55-річний батько, житель села Білашів, автомобілем привіз до залізничної станції «Острог», що у селі Оженин, свою 53-річну дружину та трьох синів: 25-ти, 17-ти та 9-ти років синів, які збиралися у Київ до родичів.

Усі четверо спізнювались, тож коли помітили потяг, почали перебігати колії, аби встигнути на нього. Старший та наймолодший сини встигли перетнути колії, а ось матір затрималася.

Це помітив 17-річний син, який кинувся їй допомогти. Утім жінка таки потрапила під потяг, і від отриманих травм загинула на місці події.

17-річного юнака госпіталізували у хірургічне відділення Острозької центральної районної лікарні. Медики у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму живота та розрив селезінки.

За фактом порушення правил безпеки руху залізничного транспорту, що спричинило загибель людини поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці просять громадян бути максимально обережними, перетинаючи залізничні колії та перебуваючи поблизу них. Адже людське життя – то найдорожче і не варто робити поспішних та необдуманих вчинків задля буденних потреб чи задоволення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні