«Позорище», - ківерчани про новорічну ялинку міста

2
-2
«Позорище», - ківерчани про новорічну ялинку міста
Ківерчани незадоволені тим, як виглядає новорічна ялинка міста.

Вже традиційно у день Cвятого Миколая в Ківерцях встановлюють головну ялинку міста. Щороку її ставлять на площі біля музичної школи. Цьогоріч, міська влада теж не порушила звичаю і на свято Миколая, 19 грудня, у райцентрі засяяла новорічна ялинка, - повідомляє Район.Ківерці.



Однак, більшості ківерчан нинішній стан ялинки відверто не подобається.

Про це жителі міста пишуть під дописом Інни Замойської у спільноті «Ківерці», що у Фейсбуці.



«Позор» – так дошкульно у Ківерцях називають головну ялинку – символ зимових свят, який у кожного повинен був викликати тільки позитивні емоції. Під зображенням ялинки – шквал коментарів. Хтось просто критикує новорічну красуню, хтось каже, що не піде до неї у новорічну ніч, а дехто навіть відмовляється вести до ялинки дітей.

Серед коментаторів з'являються і справжні активісти, які пропонують самотужки купити прикраси для ківерцівської красуні.



Цією проблемою зацікавився громадський активіст, депутат Ківерцівської міської ради Юрій Тананайський. Тому на сесії міськради 22 грудня озвучив депутатському складу невдоволення містян.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дожилися де в Ківкрцівському районі найти ялинку, все вже вирізали, день і ніч машини везуть ліс, а наші керівники і дальше керують.
Відповісти
ялинка,як ялинка.... сміття навколо, хамство, фарисейство... не помічають, а ялинку побачили. Прийдіть ,прикрасіть, а не критикуйте через фейсбук.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні