У Луцьку відгуляли модну різдвяну тусовку

0
0
У Луцьку відгуляли модну різдвяну тусовку
У Луцьку відбулась модна різдвяна тусовка. За келихом ігристого присутні показали свої знання та таланти у фешн-вікторинах, конкурсах та розвагах.

Її організували у рамках проекту Lutsk fashion week. Організатори постаралися вкласти у програму вечора не лише покази учнів та випускників модельної школи Grace Model House, а й багато інших цікавих розваг, - пише VIP.

Так, гості дійства вчилися правильно дефілювати, складали свою карту бажань на прийдешній рік. За келихом ігристого присутні показали свої знання та таланти у фешн-вікторинах, конкурсах та розвагах.

На Сhristmas fashion party також показали вертеп – підопічні модельної школи по черзі виносили оригінальних лялечок в образах різних персонажів.

Також модники та модниці міста змогли зробити стильні фото на тлі чарівної фотозони.

Фото: Daria FOX
Текст: Ольга ЗЕЙЛИК

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні