На Волині водій виганяв з маршрутки матір загиблого атовця

5
2
На Волині водій виганяв з маршрутки матір загиблого атовця
Катерину Склезь, маму загиблого бійця батальйону територіальної оборони “Волинь” Сергія Склезя, водій ледве не вигнав з маршрутки. За жінку вступилися інші пасажири.

Про це пише "Полісся".

За словами Катерини Склезь, вона зайшла у маршрутку “Камінь-Каширський-Видричі”, щоб доїхати до райлікарні, і відразу при вході показала посвідчення члена родини загиблого воїна АТО. Але водій маршрутки став відверто вимагати у неї гроші, поставивши ультиматум: або вона оплачує, або чекає наступну маршрутку.

— За мене вступилася одна із пасажирок, — говорить пані Катерина. — Вона дістала із гаманця 4 гривні та дала їх водієві. Я не знаю цієї жінки, вона зійшла на зупинці біля центральної райлікарні, але я їй дуже вдячна.

Начальник управління соціального захисту населення Камінь-Каширської районної державної адміністрації Максим Демидюк пояснив, що, на жаль, в українському законодавстві для членів сімей загиблих вояків АТО пільгового проїзду, як такого, не передбачено. Втім обласна рада прийняла цільову програму захисту населення, відповідно до якої родинам загиблих учасників АТО раз в квартал виділяється 300 гривень на проїзд.

При цьому він відразу пояснив, що ці гроші стовідсотково надходять, проте ці люди можуть і не знати на що саме виділяється ця допомога.

Олесь Федорович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пропоную таких воділ п*здити поосто за кермом, гнида за чотири гривні вдавиться, я маю бажання такому піда*у прижати хвіст. Просто як один раз таких контрацептивів віддубасять, то вони почнуть думати. Звертаюся до всіх воїнів АТО пора тих пазкуд гасити!!!!!!
Відповісти
Ну скільки це триватиме? Дайте мамі загиблого гроші за пільги, і нехай вона сама вирішує коли як і куди їхати! А не четвертувати водіїв-мільярдерів, що наживаються на знедолених громадянах шикуючи і з форсом їдучи по центральних вулицях міста на...Богдані.....
Відповісти
я внук БАТИЯ мені безкоштовно цукерки
Відповісти
Так виділяються гроші на проїзд родинам загиблих, невже за 4 грн треба так принижуватись?
Відповісти
Якщо законом не передбачено - то що за "розборки"? Чого без 4 гривень влізла в маршрутку, якщо не підпадаєш під пільгову категорію? Нема грошей - тоді проси водія "по людські" так провезти, та вже не нарікай, якщо відкаже. Має право...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні