У США цілу сім'ю заморозять у рідкому азоті

0
0
У США цілу сім'ю заморозять у рідкому азоті
Дружину і трьох синів президента американської некомерційної організації Інститут кріоніки Денніса Ковальські після смерті заморозять в рідкому азоті.

Про це повідомляє Daily Mirror, - пише Експрес.

Зазначають, що їх тіла будуть зберігатися в головній будівлі інституту в Мічигані. Фахівці замінять кров медичним антифризом, занурять тіла в кріостат із рідким азотом.

Ковальські сподівається, що в майбутньому навчаться оживляти померлих людей, які були збережені таким способом.

Вартість процедури становить 28 тисяч доларів.

В Інституті кріоніки вже зберігаються 160 заморожених тіл, а також близько тисячі зразків тканин і сотні домашніх тварин. Крім того, приблизно дві тисячі осіб оплатили кріозаморозку свого тіла в разі смерті.

Сам Ковальські записався на процедуру 20 років тому, тепер до нього приєдналися його дружина і троє синів, наймолодшому з яких 16, а старшому - 19 років.

"Звичайно, мої сини ще молоді і не дуже замислюються про це, - каже Ковальські. - Але в житті трапляється всяке. Ніколи не знаєш".

Як сказано на сайті Мічиганського Інституту кріоніки, тіла охолоджують до мінус 196 градусів за Цельсієм. При такій температурі людська плоть не розкладається.

Раніше співачка Брітні Спірс висловила бажання бути замороженою після смерті , щоб у майбутньому, коли технології стануть достатньо розвиненими, повернутися до життя.

А світська левиця Періс Хілтон побажала заморозити не тільки себе, але і своїх собак.
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні