Скільки лучани витратили на святкування Нового року

1
17
Скільки лучани витратили на святкування Нового року
Більше тисячі гривень – така середня вартість новорічного столу лучан.

І це при тому, що є власна городина і м’ясо з села, - повідомляє 12 канал.

Цьогоріч подорожчали продукти. Більше віддати довелося за традиційну для багатьох новорічну страву − олів'є. 600 грам картоплі − 3 гривні, 400 грам моркви та 150 грам квашених огірків − по 4 гривні 50 копійок, одна цибулина − гривня. Ретельніше, радять продавці вибирати ковбасу. Отож, 400 грамів вареної коштуватиме 40 гривень. Горошок і майонез по 14, одне яйце − 3 гривні, чотири до салату − 12. Загалом виходить 95 гривень. Це на 12 більше, ніж минулого року.

Мандарини на ринку коштують від 30-ти гривень, середня вартість ігристого вина − 100. Торт від 80-ти за кілограм. Найдорожчий − сирник, його ціна – за двісті гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такого Нового Года я не видела. Из 2-х окорочков и картошечку поджарила(потушила) и салат оливье сделала, а из 200 гр фарша немного голубчиков. Раскошелилась на шампанское и это ВСЁ, а триста гр. нет. Впереди Рождество, изюм, мак орехи, не докупится. До чего же мы пришли? А аптеки и церкви продолжают строить....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні