Тут можна знімати фільми жахів, - лучанин про паспортний стіл

9
7
Тут можна знімати фільми жахів, - лучанин про паспортний стіл
Лучанин зазначає, що у паспортному столі можна знімати фільми жахів через грибок на обдертих стінах, стару офісну техніку.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Володимир Матіюк.

"Хто шукає локації для зйомок фільмів чи фото у стилі хоррор? Завітайте у луцький паспортний стіл на вул. Кравчука!" - йдеться у дописі.

За його словами, у приміщенні паспортного столу обдерті стіни на яких росте грибок, пережита часом офісна техніка та меблі, які стоять у коридорах.

"А тут ще працюють люди, а звичайні лучани (часто з дітьми) сидять у чергах! Наступну серію фільму "Пила" точно знімуть у Луцьку", - іронічно зазначає Матіюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То е iвропа, синку
Відповісти
Ви совок, Анонім. Серпастий червоний совок. Ви 76 років нічого не робили для благоустрою свого під'їзду, двору, вулиці ... просиділи на комсомольсько-партійних зборах райдужно голосуючи "за". Потім 20 років намагалися вдавати з себе "бізнесмена" крадучи, шахрайством і обманюючи, щоб прогодувати сім'ю. Потім сидячи біля телевізора в 2004 і в 2014 році, пили пиво і хихикали "та нічого у вас не вийде, та ніхто вас в Європу не візьме, та придурки ви майданутиє...". А тепер ви хочете, щоб в понеділок з ранку прокинутися в ЄС? Так не буває, Анонім.
Відповісти
ти щось зробив по суті для міста хоча б, дурню ти стрибаючий? в країни був шанс, навіть з цим бардаком і совком, потрохи вилізти з дупи, ви її розшматували та віддали у закордонну панщину, паскуди, і ще відкриваєте роти свої смердючі. геть, падло.
Відповісти
Пан Володимир нагло обдурює лучан.
Усі паспортні послуги давно перенесли в европейський ЦНАП.

В тій будівлі працює лише фотограф і, можливо, якийсь ПРИВАТНИЙ сервіс.

Пан Володимир нехай претензії предїявляє тому підприємцю або власникам того приміщення на Кравчука.
Держава там взагалі нічим не володіє.
Відповісти
Це по-перше. А по-друге, там працюють чудові співробітники - компетентні, грамотні і не психувати.
Відповісти
Неправда, там чітка вивіска з графіком роботи, і ясно пише, що це державна установа
Відповісти
Ви помиляєтесь:) Сьогодні я особисто забирав там закордонний біометричний паспорт (здавав документи теж там), черга людей які на фото також забирали паспорти, дехто прийшов міняти фото, тощо... Цим постом абсолютно нікого не образив, прочитайте уважно. Можливо після цього там зроблять ремонт, або дійсно перенесуть усі послуги в цнап. :)
Відповісти
ви не розумієте що пишете. ЦНАП приймає документи для опрацювання, а оформлює їх той самий паспортний стіл. коли створили ЦНАП, просто додали працівників на універсальний прийом паперів, а обробляють замовлення на послуги все ті самі установи, які і мають це робити.
Відповісти
все в тебе вийшло і кави у відні посмоктав з кровью наших загинувших.30ти евриковий ти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні