Просять відгукнутися свідків резонансної смертельної аварії у Луцьку

6
-2
Просять відгукнутися свідків резонансної смертельної аварії у Луцьку
У Луцьку розшукують очевидців ДТП, яка трапилася ввечері 3 січня 2018 року на вулиці Рівненській.

Тих, хто проїжджав тут і бачив аварію, просить відгукнутися Наталія Троцюк. Відповідний допис вона розмістила у Фейсбуці.

"Наслідки цієї трагедії бачила пара на білому пікапі (Renault, Wolkswagen або Fiat). Зверніться, будь ласка, за вказаним телефоном. В кого є будь-яка iнформацiя, фото або вiдео, будь ласка, вiдгукнiться. Ми будемо дуже вдячні свідкам за будь яку інформацію! Свідків ДТП прошу зв'язатись за номером (050) 205 19 31, НАТАЛЯ", - йдеться у дописі.



Нагадаємо, того вечора у Луцьку таксі підрізало автомобіль, а той влетів у відбійник. Один пасажир загинув на місці, ще один помер у лікарні, водій - в тяжкому стані.

Читати також: З'явилось відео смертельної аварії у Луцьку за участю таксі на «бляхах»
Теги: смерть, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скажіть мені шановні який у водія важкий стан, відколи перелом ноги це важкий стан? Перестаньте з цього бугая робити жертву!!! Нехай відповідає перед законом!
Відповісти
Цікаво, шановна Наталія Троцюк якби на місці пасажира був ваш син ви теж шукали би свідків чи вимагали би справедливого покарання для водія. І щодо стану водія винуватця це смішно, забій литки на нозі це рахують як важкий стан.
Відповісти
Шановні люди!
Будьте добрішими по відношенню до інших
Їхав звичайний хлопець, не п'яний, не обкурений, не мажор.
А те, що він можливо і перевищив дозволену швидкість, то це визначати слідству. Але я думаю, що все ж норми там не було. Та це біда і йому, і цого родинні, і тим родинам постаждалих.
Співчуваю.
Це жахіття.
Дай Боже, Вам сили!
Відповісти
І що тут резонансного? Водій летів більше 100км/год. Він вбив двох хлопців і має понести покарання. Ніхто його не підрізав. Там навіть якщо і повільно хтось би виїзджав на головну, то не міг нічого вдіяти. 5-10км\год це не та швидкість на якій можна відреагувати та маневрувати на летівшу 100+ машину. Сам створив аварійну ситуацію сам і поплатитися має. Сів за кермо , то неси відповідальність, а не вишукуй на кого свою вину перекласти. Чи треба щоб ще в тюрьму сів хтось хто просто повертав чи розвертався і не встиг зреагувати на "летівше" авто яке перевищило швидкість більше ніж на 50 км\год. Це грубе порушення.
Відповісти
Цілком згідна,нема чого літати,ну ладно сам,а то ще двоє ні в чому не винних людей.
Відповісти
Боже скільки захисників понаходилось, звідки ви взагалі знаєте які в нього травми, я так бачу в нього багато добродушців, там обоє винні і навіть роздумувати не треба! Того таксиста тоже потрібно до справи до лучити і це буде зроблено він ніде не скриїться номери видно якщо приблизити і зробити чіткіше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні