У Львові водійка збила патрульного і провезла його півкілометра на капоті

2
4
У Львові водійка збила патрульного і провезла його півкілометра на капоті
У Львові водійка з ознаками наркотичного сп’яніння збила двох патрульних, а одного з них ще й провезла півкілометра на капоті.

Пригода сталася 7 січня близько 13-ї години на вулиці Генерала Чупринки, – повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

Патрульні зупинили автомобіль "Peugeot 208", який виїхав на трамвайну смугу зустрічного руху. На вимогу патрульного жінка-водій відмовилася пред’являти документи.

Під час спілкування із порушницею інспектори виявили у неї ознаки наркотичного сп’яніння.

Раптом жінка навмисно здійснила рух і наїхала спочатку на одного інспектора, якого від удару відкинуло убік, а тоді, вивернувши кермо, збила другого інспектора і повезла його на капоті.

Провізши його згаданою вулицею і повернувши на вулицю Захаревича, а згодом на вулицю Котляревського, скинула патрульного з капота і на великій швидкості покинула місце пригоди.

Патрульного забрала швидка. У нього діагностували забої, садна та перелом руки.

Тим часом патрульні встановили, кому належить автомобіль, і виявили його в подвір’ї на вулиці Княгині Ольги з ушкодженням капота та лівого дзеркала.

Особу громадянки також встановлено. Свідки вказали, що з автомобіля вибігла жінка і забігла у під’їзд. 26-річна жінка вже неодноразово порушувала правила дорожнього руху і свого часу відео, де львів’ян обурила поведінка та порушення згаданої особи, навіть потрапило в інтернет-мережу.

На місці працювали слідчі. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.
Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до того йде в Корупційних державах завжди і всюди.... Наркомани і пяниці будуть тих збивати поліцейских , суддів і їх дітей і родин , які вони за хабарі відпускають дальше те саме робити . Судити потрібно тих, що судять ( одиниці нормальних суддів ще існує, але на жаль ОДИНИЦІ !!!)
Відповісти
самі себе знищать
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні