«Він продовжує свою роботу ночами», - лучанка про згорілий алкопритон

0
-13
«Він продовжує свою роботу ночами», - лучанка про згорілий алкопритон
Мешканці будинку на Привокзальній, 3 у Луцьку продовжують "воювати" зі скандальною сусідкою, у квартирі якої розвівся притон.

Про це на своїй сторінці повідомила лучанка Маша Пилипчук.

"Цими днями (пожежа відбулася 14 грудня 2017 року, - Ред.) минатиме рівно місяць відтоді, як горіла квартира №1 на Привокзальній 3." - починає лучанка.

Варто нагадати, що у Луцьку, на вулиці Привокзальній, 3 горіла квартира, у якій п'яниці влаштували притон.

"Наша алкозалежна сусідка Тетяна Хомяк (Садикова) залишилася жива. Притон продовжує свою роботу НОЧАМИ. Зустріч Нового року, Різдвяні свята мешканців проходять у постійному чергуванні і моніторингу всіх, хто заходить в під"їзд." - зазначає Пилипчук.

Вона пише, що напередодні свят Нового року мешканці викликали пожежних та поліцейських. І не дарма - запобігли ще одній пожежі.

"Постійно на зв'язку із нашим дільничим, який допомагає в межах своїх повноважень. Викликаємо патрульну поліцію і письмово фіксуємо усі небезпечні ситуації. А вони періодично виникають і БУДУТЬ ПРОДОВЖУВАТИСЯ, на жаль." - підкреслює лучанка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучан, які постраждали у пожежі, забрали у лікарню

Як пише Маша, департамент соціальної політики Луцької міської ради зреагував досить швидко після їхнього звернення: наступного дня (після звернення, - Ред.) представники соцслужб принесли пакет із продуктами та обстежили помешкання.

Власниця квартири-притону письмово відмовилася від усіх вдиів запропонованої соціальної допомоги, а також від обстеження та госпіталізації.

"До речі, через півгодини після візиту соцслужбовців вона вже про це не пам'ятала і казала, що "дівчата прийдуть ще"! Не прийдуть, бо є ПИСЬМОВА ВІДМОВА." - наголошує Маша.

Лучанка додала, що приходив представник з муніципальної варти Луцька. Він підготував свої висновки на засідання виконкому. Також мешканці будинку №3 на вулиці Привокзальній були на прийомі у Ігоря Поліщука (радника міського голови, - Ред.). Він обіцяв посприяти з косметичним ремонтом під"їзду після пожежі і задіяти ЖКП №3.

"Працівників ЖЕКу бачили лише раз: вони вставили постраждалій-винуватиці скло у вікна (які були розбиті знову наступного дня), сповістили нас про підвищення тарифів на обслуговування будинку і сказали, що ми їм винні 9 000 гривень, а тому нічого вони робити не будуть." - зазначила Марія.

Пилипчук зазначає, що мешканці будинку були шоковані, коли побачили звіти по виконаних роботах за 2014-2017 рр. Як виявилося, за цей час у цьому будинку проводилися ремонти трьох електрощитків та викосили 2040 кв.м. трави.

"Повністю солідарні із жителями вул. Ковельської, котрі зареєстрували петицію на інспектування цього ЖЕКу", - пише Пилипчук.

"Ми зрозуміли, що законослухняні платники податків та комунальних послуг можуть виявитися беззахисними перед однією хворою, алкозалежною людиною навіть після ПОЖЕЖІ у спільному будинку.
Чекаємо на дієву допомогу міської плади. Тест на нашу довіру напередодні нових виборів", - резюмує обурена лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні