На Волині вчителям доведеться «викидати» 24 гривні, щоб дістатися на роботу

15
6
На Волині вчителям доведеться «викидати» 24 гривні, щоб дістатися на роботу
Вчителі Крупівського навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору обурені черговим підвищенням вартості проїзду на маршруті №153 «Луцьк-Крупа».

Так, із 7 січня проїзд із Завокзального ринку Луцька до Крупівського навчально-реабілітаційного центру вчергове подорожчав на дві гривні і нині становить 12 гривень. За словами освітян, перевізник мотивує підвищення вартості проїзду зростанням цін на пальне та автозапчастини.

«За що ми платимо? Ціна зовсім не обґрунтована. По місту маршрутка проїжджає велику відстань за 4 гривні, а з Луцька до Крупи відстань менша, але проїзд коштує дорожче», - обурилась вчителька Наталія Яківна.

За словами вчительки Крупівського НРЦ Валентини Григорівни, до того ж, маршрут обслуговує лише один автобус, тому він часто переповнений.

«Людина, яка заплатила 12 гривень має їхати комфортно, а не стояти всю дорогу. У маршрутці холодно, брудно», - наголосила вона.

Своєю чергою, освітянка Олена Олександрівна зазначила, що ціна за проїзд дуже висока і зовсім не співмірна з заробітною платою.

«Автобус старий, часто ламається. Буває, що взагалі не виходить на рейс і добирайся на роботу як хочеш. А ми ж дітей їздимо вчити! А торік взимку в заметілі маршрутка доїжджала лише до повороту у Крупу і ми йшли пішки», - підсумувала вчителька Анжеліка Петрівна.

Окрім того, як запевняють вчителі, за документами маршрут №153 повинен обслуговувати ще один автобус, який відправлятиметься з Центрального ринку, однак він не курсує.

Нагадаємо, у Луцьку перевізники просять підняти ціну на проїзд принаймні до 5-ти гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так вам же з січня оклади підняли, от і платіть.
Відповісти
На скільки фактично підняли??? У вчителя з 11 розрядом 3471 грн і це грязними!!! Підняли на 10%. - це по перше) а по друге, ідіть у школу і посидьте хоч на одному уроці хоч зі здоровими дітьми, я вже не кажу в реабілітаційному центрі і тоді буде порівнювати роботу педагога... А в мене ставка менша ніж 3700! Тоді питання: а люди після університету, їм як жити, у них ще менше( подивіться тарифну сітку на 2018), по секрету : в них 9 розряд) і до одного місця доплати...
Відповісти
Вашим батькам пенсію теж підвищили
Відповісти
Міняйте роботу
Відповісти
Не для того п' ять років вчились, щоб міняти, а двірником - завжди встигну!) люблю дітей)
Відповісти
Роботу не роботу,але такого перевізника давно пора!дякую за ідею."Ідею не спинити час якої настав!"
Відповісти
о, то це ти файно порадиХЛО власнику маршруту!Хай міняє.
Відповісти
Абсолютно згодні з авторами замітки.Але чому усі скарги на перевізника зводяться до бездіяльності тих , кого ми обрали?Невже люди марно стояли на Майданах?
Тому,якщо хтось із майбутніх кандидатів у владу реально допоможе -педагоги уміють бути вдячними.
Відповісти
Хто за те, щоб Мандзюка (перевізника)замінити. відповідальнішм на цьому маршруті?
Відповісти
Куди дивляться наглядові органи ? У маршрутці брудно і холод собачийЧому не штрафують перевізника?
Відповісти
А ви дзвоніть на гарячу лінію УБДР
Відповісти
Перевізника Мандзюка треба гнати в шию із маршруту.
Відповісти
Хочем Санрайз перевізником
Відповісти
А віз і нині там
Відповісти
Нема толку від статті.Ніяких позитивних результатів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні