Школярка, яку збили у Луцьку, прийшла до тями

5
-2
Школярка, яку збили у Луцьку, прийшла до тями
17-річна дівчина, яку 8 січня у Луцьку збив невідомий водій, прийшла до тями.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних.

Нагадаємо, у понеділок, 8 січня, на проспекті Відродження в Луцьку водій на "бляхах" наїхав на ученицю місцевої школи, котра переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Знайшли автівку, яка збила 17-річну дівчину в Луцьку, - активіст.

Постраждалу госпіталізували у відділення реанімації з закритою черепно-мозковою травмою.

Зі слів медика, школярці стало краще.

«На сьогоднішній день відстежується позитивна динаміка. Дитина переведена з реанімації до відділення. Дівчинка прийшла до тями і йде на покращення», - пояснив Ігор Дородних.

Рідні дівчини, яку збив автомобіль у Луцьку, збирають кошти на її лікування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво чи прийшов до тями горе водій, чи все ще бухає?
дай бог здоров'я дівчинці
Відповісти
Та ви задовбали з тими бляхами. І до чого бляхи, якщо бляха то сталь, а номерні знаки з алюмінію. прокладка між кермом та сидінням показник, а не номерний знак. Кончені журналюги
Відповісти
кончений ти а не журналюги! бляха може бути і з алюмінію! кончені прокладкі між кермом і сидінням як показує практика пересіли на бляхи. те шо ти купив бляху і тут піну пускаєш - тобі ніхто не винен
Відповісти
Мені здається, що та хто фукають на бляхи заражені сказом чи ше чимось. Неадеквати. Стадо дибілів, бо навіть блях собі мабуть дозволити неможуть
Відповісти
Давить жаба, що за корчі на українських номерах гроші заплатили. От і сичать. Далі купляйте, переплачуйте - треба ж якось бюджет наповнювати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні