Визнання злочинів Росії в Україні: як голосували волинські депутати

1
-1
Визнання злочинів Росії в Україні: як голосували волинські депутати
З 6 волинських народних депутатів лише 3 проголосували "за" законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Загалом за відповідне рішення проголосували 280 народних депутатів, - пише УНН.

Законопроект визначає Росію державою-агресором, встановлює, що непідконтрольні райони Донецької та Луганської області та Крим є тимчасово окупованими територіями. Визначається, що відповідальність за моральну та матеріальну шкоду, завдану державі Україна, органам державної влади та органам місцевого самоврядування, фізичним та юридичним особам, покладається на Російську Федерацію.

Встановлюється особливий порядок в’їзду громадян України на тимчасово окуповані території. Зазначається, що в’їзд осіб, переміщення товарів на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях і виїзд осіб, переміщення товарів з таких територій здійснюються через контрольні пункти в’їзду-виїзду.

З волинських народних депутатів підтримали законопроект Степан Івахів ("Воля народу"), Ігор Лапін ("Народний фронт") та Ігор Гузь ("Народний фронт"). Ірина Констанкевич (позафракційна) не голосувала. Сергій Мартиняк ("Воля народу") і Юрій Савчук ("Народний фронт") були відсутні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця керує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні