Польські візи у Луцьку видаватимуть за новими правилами

7
-4
Польські візи у Луцьку видаватимуть за новими правилами
У Польщі змінились правила працевлаштування іноземців та видачі робочих віз.

Оголошення про зміни опублікували на сайті Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку.

З 1 січня 2018 року набуло чинності Розпорядження Міністра Внутрішніх Справ та Адміністрації Республіки Польща. Згідно з цим документом, змінюються символи на візах, що містять інформацію про мету перебування на території Республіки Польща.

Так, символом „05a” будуть позначатися візи, видані з метою виконання праці протягом періоду, що не перевищує 6 місяців протягом наступних 12 місяців („короткотермінові роботи”), на основі доручення на виконання праці іноземцем.

Символом „05b” позначатимуть візи, видані з метою виконання робіт протягом періоду, що не перевищує 9 місяців протягом календарного року на основі формуляру-підтвердження внесення заяви до реєстру заяв щодо виконання сезонних робіт.

Символом „06” позначатимуть візи, видані для виконання інших видів робіт.

Додатково документ передбачає розміщення на візах символу „17a” у випадку віз, виданих з метою приїзду на територію Республіки Польща у якості члена найближчої родини громадян, що перебувають у Польщі на основі дозволу на постійне перебування, отриманого на основі Карти Поляка.

Правила стосуються працівників сфер сільського господарства, лісництва, полювання, рибальства, діяльності, пов’язаної з орендою житла та гастрономічними послугами, туризмом.

Закон також зобов’язує польських старост вносити до реєстру «заяви-доручення на виконання праці іноземцем». Це стосується громадян Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, Росії та України, які працюватимуть у Польщі менше 6 місяців.

Власники віз, виданих за попередніми правилами, повинні звернутись за оформленням нових документів не пізніше, ніж до 31 жовтня 2018 року.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
задовбали ви поляки своими визами..украинцчм треба ихати в други страны.де видношення людське и платня бильша и совести там в работодателейтеж бильше.
Відповісти
Да iдьте вже на йух!
Відповісти
Європа знаходиться за Польщею. Польщу потрібно переїхати не виходяи навіть в туалет а то скажуть що ви імігрант. В Європі платять гроші а не копійки та не знущаються з українців. Нехав в Польщі сірійці працюють це їхі брати.
Відповісти
К:рва польська буде скоро сама буде працьовать за такі копійкі
Відповісти
Хай собі їх на тарпєду запустять
Відповісти
А якщо біометрика, то навіщо мені віза? Заїду у любу країну, куди можна, і буду там термін дозволений біометричною угодою, то до чого тут туристи?
Відповісти
Для чого їхні срані візи в Європі ?????? Вони скоро українцям нашивки будуть робити на кордоні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні