Луцьк «викинув» 3 мільйони гривень на навчання дітей з Прилуцького

4
-1
Луцьк «викинув» 3 мільйони гривень на навчання дітей з Прилуцького
Із бюджету Луцька витратили 3 мільйони гривень на навчання та лікування дітей з Прилуцького.

Про це йшлося 23 січня під час засідання комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Це втрата. Місто задихається», або Чому Луцьк «не помічає» сіл-сусідів

За словами директора департаменту економічної політики Олександра Озіновича, на навчання та лікування дітей з Прилуцького з міського бюджету виділили 3 мільйони гривень.

Окрім того, 2,5 мільйона гривень спрямували на ремонт доріг, 100 тисяч гривень – на ЦНАП, 45 тисяч гривень – на фельдшерсько-акушерський пункт.

«Робляться заяви, що Луцьк не виконує договори. Ми зустрінемося з паном Арчибасовим (ред. – голова Прилуцької сільської ради) і хай скаже, у якій частині місто не виконує договори», - зазначив Олександр Озінович.

Раніше повідомлялось, що колишній перший заступник луцького мера, представник Волинського центру розвитку урядування Тарас Яковлев стверджує, що Луцьк не виконує свою частину домовленостей перед Прилуцьким.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Озіновичу ,а назвіть прибуток ,який сплачують у міський бюджет жителі села ,які працюють на підприємства у Луцьку. А де це ви, шановний,взяли таку цифру-аж два зполовиною мільйони на Прилуцьк , це що з Вашими відкатами порахували, чи може ви і за лікування заплатили. Наскільки мені відомо іи по собі знаю жодної "пігулки" в лікарнях за так не даютьі жодної процедури безоплатно в наших лікарня не роблять. Благодійні внески люди з сіл вдвічі більше платять, ніж лучани. Мала змогу на собі переконатися,,,
Відповісти
Так працюйте у селі, хто заважає? А податки - точно сплачуєте? А скільки підприємців сплачують податок у селі, хоча реалізують свої товари Лучанам?
Відповісти
з мінімальної зарплати, податки самі сльози.
Відповісти
хотіли за 3 млн грн купити сeло, щоб дeрибанити зeмлі, нe получається, то тeпeр слинитe...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні