Поліцейські з Херсону так святкували день народження колеги, що чоловік випав з 5-го поверху

1
-3
Поліцейські з Херсону так святкували день народження колеги, що чоловік випав з 5-го поверху
Херсонські поліцейські так святкували день народження, що один гість вилетів із балкона, а інший дістав струс мозку.

На галасливу вечірку наскаржилися сусіди, однак навіть колеги, котрі прибули не виклик, не зуміли вгамувати нетверезе товариство, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Потерпілий Олександр Андрєєв твердить, що прийшов привітати патрульного – односельця свого друга. Однак у розпал вечірки в когось із гостей зник телефон – і розпочалася п’яна бійка. "Я опинився на вулиці, а мій товариш прилетів із вікна", - каже Олександр. У нього самого забиття, струс мозку і вивих щелепи, а от у друга справи значно гірші – він у тяжкому стані в лікарні.

"Множинні переломи ребер, значні травми хребта", - розповів нейрохірург обласної лікарні Ігор Селедець. Такими виявилися наслідки падіння з 5-го поверху – Андрєєв твердить, що друга скинули вниз приятелі іменинника.

А другий - отримав струс мозку. Іменинник винаймав квартиру і приймав гостей вдома. Коли святкування стало надто галасливим, сусіди зателефонували на 102. Але й патруль вгамував своїх колег не одразу.



Життя чоловікові, котрий летів із 5-го поверху, врятував балкон квартири двома поверхами нижче – там постраждалий перечепився та змінив траєкторію падіння з прямої вертикальної на значно м’якшу.

Сусіди по будинку розповідають, що того вечора святкували разом з десяток патрульних і троє цивільних. Вони так дошкуляли всім, що жителі будинку викликали наряд тверезих копів.

Ті приїхали, однак замість вгамувати нетверезих колег, почали опитувати свідків на вулиці – і вже тоді сталося падіння людини з 5-го поверху. Слідчі наразі не кажуть, чи самостійно випав із вікна постраждалий.

"Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, почули удар, а саме падіння особи, яка випала з 5-го поверху. Відповідно, вони одразу підійшли, надали першу медичну допомогу, викликали швидку допомогу", - пояснив начальник патрульної поліції міста Максим Єрмаков.

Зараз у патрульній поліції Херсона проводять внутрішнє розслідування, чотирьох патрульних, що брали участь у святкуванні, на час слідства відсторонили від роботи.

У справах поліцейські проходять, як прості громадяни, адже святкували вони в свій вихідний день і не перебували на виконанні службових обов’язків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦЕ ПОКАРАННЯ - НЕ ТРЕБА З СМІТТЯМ СПІЛКУВАТИСЯ!!! ОДИН В ОДНОГО ВАЛЯТЬ - ФУ -КРИСИ!!!!!!!!!!!! А взагалі нічого дивно - звичайні бидло-правоохорнці 99% СИСТЕМИ!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні