У Ковелі можна відслідкувати рух маршруток онлайн. ВІДЕО

0
-2
У Ковелі можна відслідкувати рух маршруток онлайн. ВІДЕО
Відтепер рух ковельських маршруток можна простежити в Інтернеті.

Система диспетчеризації та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування працює поки у тестовому режимі.

Зараз можна відстежити сім маршрутів: 1, 7, 19, 22, 33, 42 та 43, - повідомляє 12 канал.

За повідомленням на сторінці «Ковель Європейський» у Фейсбуці, транспорт моніторити буде житомирська фірма. Договір із нею укладено на п’ять років.

Окрім перегляду на сайті Dozor.tech, додаток «DozoR City» можна завантажити на сервісі Google Play. В описі зазначається, що програма може: відслідкувати на карті, де зараз знаходиться Ваша маршрутка.



Вам повідомлять про фактичний час прибуття громадського транспорту на кожну зупинку. Користувачі бачитимуть повний перелік міських маршрутів.

Окремі позначки матиме транспорт, адаптований для людей з обмеженою мобільністю. Крім того, гості міста можуть встановити місце свого знаходження за даними GPS, та відшукати найближчу зупинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні