Для лучанки з кришталевою хворобою знайшли візок

0
11
Для лучанки з кришталевою хворобою знайшли візок
Лучанці Оксані Капішевській, яка все життя страждає через надмірну ламкість кісток, небайдужі люди знайшли візок.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла журналістка «Волинь24» Олена Лівіцька.

Нагадаємо, 40-річна Оксана Капішевська усе життя прожила у дитячому візку. Через тяжку хворобу вага жінки – лише 19 кілограмів. Попри це, лучанка здобула вищу освіту, має роботу і друзів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Оксана з кришталю, або 40 років у дитячій колясці. ОБЛИЧЧЯ МІСТА

«Завдяки тому, що історія про Оксану Капішевську схвилювала та-а-ак багато хороших людей, вона вже у візку. Народ, ми це зробили!» - поділилась журналістка.

З її слів, ще перед Різдвом віддати жінці, хоч і не новий, але справний електровізок вирішив мешканець села Воля Ковельського району. Чоловік – пастор баптистської громади, однак назватись він відмовився.

«Подзвонив у редакцію, розповів, що прочитав статтю - того ж дня його знайомі привезли візок до Луцька», - розповіла Олена Лівіцька.

На жаль, цей візок Оксані не підійшов, адже жінка не могла дістати рукою до пульта управління. Тоді благодійники забрали візок та пообіцяли "щось придумати".

«Уже й не вірилося, та днями візок повернувся в Оксанину оселю! Тепер все ок. Спасибі тим майстрам, які над ним трудилися, величезне!!! Оксана вчиться їздити кімнатою. Тепер запросто може пити чай за столом (!). А малий Давидко (племінник) і собі проситься покататися)», - зазначила Олена Лівіцька.

Після публікації статті про долю Оксани Капішевської на сайті інтернет-видання «Волинь24» вдалось зібрати чималу суму коштів на візок для жінки. Наразі Оксана шукає можливість придбати зручний для себе сучасний візок, на якому зможе пересуватись не лише квартирою, а й вулицею.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні