Дмитро Комаров у Луцьку розповів, як крав волосся снігової людини. ФОТО

4
8
Дмитро Комаров у Луцьку розповів, як крав волосся снігової людини. ФОТО
Відомий журналіст, телеведучий програми "Світ на виворіт" Дмитро Комаров поділився з лучанами тревел досвідом.

Про пригоди в своїх подорожах він розповів під час зустрічі в РЦ "Промінь" у неділю, 28-го січня.

Зустріч проходила у форматі бесіди. Так, всі охочі глядачі могли написати свої питання на листочках, які передавли Комарову, після чого журналіст відповідав на них. За найцікавіші питання глядачі отримували оригінальні подарунки, які Дмитро привіз зі своїх мандрівок.

Також відомий ведучий розповів про пригоди в подорожах, які не увійшли у програму та поділився секретами щодо організації цікавої мандрівки.



Зокрема, Дмитро Комаров розповів про те, як він з колегами намагалися з'ясувати, чи існує снігова людина.

"На передгір'ї Гімалаїв, біля підніжжя Евересту, на висоті близько 4 тисяч метірів, є старий монастир, в якому зберігається маленька коробочка. У ній, під замком, зберігається скальп снігової людини. За легендою, колись давно монах вбив снігову людину, і скальп, який лишився від неї, зберігають у коробці. Всі охочі можуть заплатити гроші й біля нього сфотографуватися", - розповів Дмитро Комаров.

Так, журналісти захотіли перевірити, чи дійсно він належить Єті. Для цього хотіли взяти звідти волосину, аби здати її на аналіз ДНК.

"Ми зазвичай в бідних країнах йдемо шляхом хабаря. Адже таким чином можна за невеличку суму домовитися. І тут ми спробували. Прийшли в храм та запропонували настоятелю за гроші відкрити скриньку та дати можливість сфотографувати його без скла, щоб не було бліків. Таким чином я міг би непомітно зірвати волосину та покласти її собі в кишеню", - розповів журналіст.



Однак домовитися таким чином не вдалося, адже ключі від тієї скриньки знаходились чи то в мера міста, чи то в чиновника.

Тоді журналісти придумали інший план - вони пішли в місцеву клініку та взяли там хірургічні інструменти, з допомогою яких можна було б "залізти" в скриньку та дістати звідти волосину.

Далі знімальна група поділилася на дві чатсини. Дмитро Комаров з гідом замовили обряд у монах. Інший же гід та оператор мали непомітно дістати зі скриньки волосину.

"Я біля монаха стояв на колінах і робив вигляд, що свято в це все вірю. Інший гід та оператор знаходилися біля тої скриньки, оператор намагався дістати волосину, але щілина була дуже малою, дістати було дуже важко. З'явилась ще одна проблема - край скла виходив за межі скриньки, і коли скло торкалося заліза було чути дуже голосний звук і нас могли помітити", - розповідає Дмитро Комаров.



Тоді гід почав дзвонити до журналіста. Комаров же почав прикидатися, що не може "скинути" дзвінок. Таким чином вдалося заглушити звук.

Коли ж волосину витягнули та здали її на екпертизу, то з'ясували, що належить вона звичайному гірському козлу сіроу.

Окрім того, Дмитро Комаров поділився з присутніми й іншими цікавими розповідями. Зустріч тривала більше 4,5 годин.

"Якщо чесно, сьогодні вранці я взагалі сумнівався, що зможу провести зустріч, але ви чарівники. У вас магічна енергія. Я вчора застудився у Івано-Франківську. Прокинувся з температурою 38 градусів. Я думав, що не зможу вийти, а ось чотири години проведені з вами, і я відчуваю себе чудово", - зазначив Дмитро Комаров.

Після виступу всі охочі могли лишитися на автограф сесію, де мали можливість взяти автограф та сфотографуватися з кумиром.

Аліна БЕКЕРУК (для "Волинь24")
Фото: Ірина КАБАНОВА


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На подібні заходи не ходжу, не цікаво. Але це ж був сам Комаров! Крім нього дуже хотів би таку зустріч із директором НАБУ.) Зустріч була справді цікавою. Для мене Дмитро є найулюбленішим ведучим і я з радістю слухав його розповіді, хоча не люблю більше години будь-кого слухати. Ведучий відповідально віднісся до -фото і автограф-сесії. Вітався і дякував персонально. Бісили ті, хто робив з ним селфі, хоча сам Дмитро попросив не робити їх, бо все швидко і якісно зробить фотограф. Але ж як тут без дурного українського менталітету.
Відповісти
Кажете годину не можете слухати. А скільки часу це все тривало?)
Відповісти
Його виступ тривав 4.5 год + особисто я простояв у черзі за автографом більше 1 год)
Відповісти
Була сьогодні на зустрічі. Суперова бесіда, Дмитро , як завжди, на висоті. Балакучий та уважний до кожного свого глядача. Видно,що дійсно віддається своїй роботі.Бажаю йому подальших професійних звершень
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні