«Ми нафіг не потрібні нашій владі», - чоловік лучанки, яка на заробітках втратила руку

12
6
«Ми нафіг не потрібні нашій владі», - чоловік лучанки, яка на заробітках втратила руку
Чоловік лучанки Альони Романенко, яка у Польщі на заробітках втратила руку, розповів, що після трагедії ніхто з представників української влади їм не допоміг.

Також Андрій Романенко повідомив, що його дружину у понеділок, 29 січня виписали з лікарні і після цього у Варшаві вони взяли участь у ранковій програмі на польському телеканалі TVN, - про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Зараз вона вдома, але їй все ще не можна виходити на вулицю, бо на її нозі є рани, тому що робили пересадку шкіри. Взагалі на ногу важко дивитися, а нога має бути відкритою, щоб краще загоювалася. Та і рука не зовсім загоїлася і перев'язки я роблю вдома", - пише чоловік.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Біль був неймовірний», - лучанка розповіла, як втратила руку на заробітках у Польщі

Абсолютно ніякої реакції з боку нашого уряду

Андрій Романенко написав, що про їхню трагедію у Польщі пишуть в газетах та в інтернеті, телеканали відзняли декілька репортажів з його дружиною.

"Дуже багато поляків допомагають, я вже не кажу про персонал відділення в госпіталі, в якому перебувала Альона, вони провели колосальну роботу, всі медсестри ставилися до Альони як до рідної дочки, дуже переживали за неї і весь час підтримували у всіх відносинах. Дякую також всім хто приходив до Альони в госпіталь, спасибі тим хто допоміг фінансово це чесно Вам скажу дуже допомогло Альоні", - пише чоловік.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Повідомили про стан лучанки, яка на заробітках у Польщі втратила руку

Лучанин розповів, що в госпіталь до Альони приїжджали журналісти з декількох українських каналів і зробили репортаж про жінку.

"З того часу абсолютно ніякої реакції з боку нашого уряду або уповноважених осіб! А це говорить лише про одне, що ми-Українці нафіг не потрібні свєму уряду !!! Нехай кажуть, що хочуть,
нехай зараз мене засудять патріоти але я скажу відверто поляки це братський нам народ і вони стурбовані нашому нещастям в сто разів більше ніж наші співвітчизники!!! Я просто вражений їх співчуттям і участю, ці люди роблять для нас багато чого не можу сказати про наших з України", - обурюється чоловік.

З Луцька відгукнулося багато небайдужих людей

Чоловік каже, що дуже багато людей з Волині відгукнулося допомогти жінці.

"У нас на Волині і з Луцька багато відгукнулося людей і теж допомагають як можуть, я щиро всім їм вдячний від щирого серця. Мені прикро, що наша влада залишилася байдужа як втім завжди такою і була. Адже ми з Вами не від хорошого життя сюди приїхали в переважній своїй більшості, але ж тут в Польщі живуть і працюють дуже багато молодих дівчат і хлопців талановитих і розумних, фахівців високого рівня, вчаться багато студентів а все чому ??? Ви всі чудово знаєте відповідь на це питання".

Нагадаємо, 15 грудня 2017 року поблизу міста Познань, що у Польщі з лучанкою трапився жахливий нещасний випадок - її рука застрягла у прасувальні. На жаль, руку врятували не вдалося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це є біда. Але коли заробітчани їдуть працювати нелегально, і не платятьподатки, то вони про державу не думають, тільки оформляю безробіття та субсидії. Всі заробітчани повинні платити 15 % податків Україні.
Відповісти
Так, бо пєця в офшори не має що виводити й за що на мальдіви льотати разом з югіком алкашом
Відповісти
Як тільки держава буде находити працю в Польщі і захищати юридично своїх людей. От тоді будем говорити за 15%. А зараз коли люди сплять інколи по закутках і їдять парувки бедронівські майте совість що ви ще хочете від тих людей.
Відповісти
Прикро і боляче.Але влада-це МИ.Носієм влади в Україні є народ.Тому перш ніж опустити бюлетень в урну-просто думай головою,народе!Популісти,злодії і шахраї попадають у владу завдяки ВАМ.І ті хто не йде на вибори,або "продає"свій голос просто не заслуговують на краще життя.
Відповісти
Які люди- така і влада. Не фіг на зеркало пиняти.
Відповісти
А Ви як були на заробітках з кимось ділились.Платили податки на пенсіонерів, безробітних?так що с...ч від чоловіка звучить смішно.Жінка хай видужує
Відповісти
Люди втікайте з цієї країни від голодної смерті. Але не в бідну і дурну Польщу а в Європу
Відповісти
Добрий чоловік дружину на заробітки не відпустить, а сам повинен заробити. Прасувати білизну можна й волинських панів. І ведмедиком гратись теж можна тут, не виїжджаючи за кордон. Вчитися в польських вузах і батрачити на заробітках - це діаметрально різні речі. Співчуваю. Видужуйте.
Відповісти
Почитайте попередні статті, вони там разом працювали
Відповісти
це є біда. Але ніхто тебе туди не посилав. Прасувати білизну це треба на такі заробітки їхати. Треба бути уважною. Це ж тобі не в
Україні. Нехай польськавлада поверне здоров'я. І знову до пана.
Відповісти
"".... але я скажу відверто поляки це братський нам народ і вони стурбовані нашому нещастям в сто разів більше ніж наші співвітчизники!!! .....оце холоп туди і вали до братського народу за співчуттям.
Відповісти
15% податку Україні...ви прекрасно знаєте куди йдуть усі податки в нашій державі...їх і без цих відсотків вистачає з головою...
а стосовно кинути бюлетень, то тут і писати нічого...немає за кого це робити, немає людини, яка б дійсно хотіла змінити на краще, не своє життя, а життя українців...всім давно на нас "на*рати" з високої гори..нас обкрадають, винищують на сході...роблять усе, щоб навіть найупередженіші патріоти з часом зрозуміли...революції і майдани не дієві, ними користуються певні люди, мета яких, дістатися влади...в нас немає майбутнього, поки ми кардинально не змінимо всю систему...в Конституції написано, що владою є народ, а в реальності - це кучка олігархів і їх підданих, які наживаються на всьому з року в рік, прикриваючись попередниками і АТО...роблячи псевдо реформи, які насправді лише погіршують наше з вами життя...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні