Яковлев і Пустовіт посперечалися, чия стратегія краща

2
0
Яковлев і Пустовіт посперечалися, чия стратегія краща
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт і радник голови Волинської ОДА Тарас Яковлев у прямому ефірі з’ясовували, чого досягнув Луцьк за останній рік без керівника міста.

Дискусія виникла в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" у п'ятницю, 2 лютого, пише Конкурент.

Говорячи про те, як змінилося місто, Григорій Пустовіт акцентував увагу на змінах центрального парку та вулиці Лесі Українки.

"Кажуть, що не бачать змін. Парк 25 років ніхто не робив: доріжки не могли зробити, траву нормально скосити не могли, канали не могли почистити. Все це зробили сьогодні, а змін ніхто не бачить. Елементарні речі, яким просто потрібна була управлінська воля. Вулиця Лесі Українки – зробити її дійсно так, щоб машини не мали доступу. Це копійчане питання. Як тільки ми прийшли, 9 місяців були в 2017 році при владі, то зробили так, що вулиця справді стала недоступною для автомобілів. Те ж стосується в'їзду в парк…", – зауважив секретар Луцькради.

Своєю чергою, Тарас Яковлев відзначив, що названі речі не можна відносити до досягнень команди, яка нині є при владі.

"Ще раз повторюся – не можна говорити про це як досягнення цієї команди. Стратегії немає! Я говорю це, бо працював першим заступником декілька років. Це дає мені можливість об'єктивно все бачити", – прокоментував Яковлев.

"У нас прийнята стратегія є, Тарасе Володимировичу?", – поцікавився Григорій Пустовіт.

На що Тарас Яковлев відповів, що за 10 місяців стратегію можна було би й підготувати.

"Ми працюємо над цим. Я бачив вашу стратегію. План економічно-соціального розвитку на 2016-17 роки, який взяли переписали з плану 2014-15", – відповів Пустовіт.

Врешті Тарас Яковлев зауважив, що коли йшов з посади, то стратегія вже була майже готова.

"Якщо вона вам чимось не подобалася, її можна було змінити. Але жодного кроку в цьому питанні не було зроблено", – констатував радник голови ВОДА.

Із чим не погодився секретар Луцькради.

"Я вам скажу. Давайте не будемо обманювати! В Луцьку за 25 років не було прийнято жодної стратегії за весь час. А сьогодні вчепилися за стратегію…", – завершив дискусію Григорій Пустовіт.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розмова ні про що. Всетаки думав що маючи відповідний досвід роботи в органах державноі влади хтось буде відстоювати аргументовано свою позицію . Слабаки
Відповісти
Говорили, балакали, сіли й заплакала... Один спец краще другого. Сховайтесь в кукурудзу і не смішіть лучан
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні