У Луцьку власники «блях» зібрались на автопробіг

10
1
У Луцьку власники «блях» зібрались на автопробіг
У Луцьку власники машин на єврономерах зібрались на автопробіг вимагаючи у влади доступної ціни на розмитнення машин.

Акція розпочалась у неділю, 4 лютого, о 14:00, - пише ВолиньPost.

Нагадаємо, учасники акції вимагають адекватної та доступної вартості розмитнення автомобілів, привезених з-за кордону.

Відтак, більше десятка автомобілів рушили від парковки ТЦ "Епіцентр".

Нагадаємо, це не перший страйк власників автомобілів на іноземній реєстрації. У травні 2017 року у Луцьку власники автівок долучились до всеукраїнського автопробігу, організованого на підтримку цивілізованого ринку автомобілів в Україні.



Довідково:

Під час розмитнення авто на власників чекають такі доплати:

1. Ввізне мито. Ставка мита на більшість транспортних засобів, що ввозяться, складає 10% від сумарної митної вартості. За виключенням нових легкових автомобілів з об'ємом більше 3 л. (6%).

2. Акцизний податок (збір). Нараховується по різному для різних типів транспортних засобів. В більшості випадків залежить від віку авто, типу палива, oб'єму та потужності двигуна.

3. ПДВ. 20% від суми митної вартості, ввізного мита та акцизного податку.

Крім цього обираючи авто варто враховувати, що власників легковиків з двигуном більш ніж 3 літри та не старших за 5 років чекає Транспортний податок - 25 тис. грн.


Джерело: InfoCar
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Митний кодекс України та ст. 70 Кримінального кодексу України визначають контрабанду як переміщення товарів, валюти, цінностей та інших предметів поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, вчинене у великих розмірах або групою осіб, які організувалися для заняття контрабандою, а також незаконне переміщення історичних і культурних цінностей, наркотичних засобів, отруйних речовин, зброї. Караються такі діяння відповідно до кримінального законодавства позбавленням волі на строк від 3 до 10 років з конфіскацією майна.
Відповісти
Тільки таке бачите, телефонуйте у поліцію! Порушників закону— до тюрми з конфіскацією майна!
Відповісти
Це прекрасна нагода в митноі служби перевірити усіх іх на простроченість транзитних ввозів,наявність євро тех.огляду.страхівки.Причому в одному місці і в один час.
Відповісти
Таке враження що крім нових правил на митниці і блях людей більше нічого не хвилює....мітингуємо тільки чере ці проблеми!!!!!! А це значить що всі мітингарі контрабандисти!!!! В державу нічого не платять а проступок від держави хочуть!!!!!!
Це пенсіонерам треба йти перекривати дороги!!! І тим хто може і не доживе до пенсії з такими змінами!!!
Відповісти
Автомобіль, як і будь який інший товар, потрібно розмитнювати для подальшого використання чи реалізації на території України. Це закон і він один для всіх. Всіх цих бляхарів потрібно судити по всій строгості закону!
Наприклад, якщо я ввезу в Україну товар і не заплачу з нього ПДВ-20% і митний збір-10%, можу сісти у в'язницю. То де справедливість?
Чи може почнем всі контрабандою займатись!?Якщо так, то тоді настане повний хаос
Відповісти
Вас ботів і тролів проплатили, ми це знаєм. Ви ж мозок включіть, ціни і послуги вартують як в Європі, забули лише за європейські зарплати і розмитнення як в Європі, для українців. Ці дюди виступають за доступне розмитнення,а не за кабальні та необгрунтовані податки, готові сплачувати ці податки, однак крахобори Васадзе, Южаніна і купка монополістів хоче щоб виивсі їздили на сраних ланосах і платили їм мільйони за китайське гівно, зібране в росії.
Відповісти
Вчора контрабандисти на Ягодині дорогу перекривали. Сьогодні ці неімущі фішки з нелегальних таксі познімали і бехах і мерсах вимагають пільг. А ті імпотенти при владі далі смарклі жують і плодять беззаконня.. тьху...бля
Відповісти
Збіговисько ніщєбродів)
Відповісти
Накінець можна прочитати реальні коментарі і виважені.Ці "бляхері"ще створять свою партію,спонсор точно знайдеться.Добре,що українці почали думати головою і багато чого просто відкидати,молодці.
Відповісти
Почитав коментарі. Одні й ті самі , СЛОВО В СЛОВО!! на різних інформаційних ресурсах. Висновки робіть самі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні