«Я не на бляхах, але акцію підтримав», – луцький активіст приєднався до «маршу бляхарів»

21
5
«Я не на бляхах, але акцію підтримав», – луцький активіст приєднався до «маршу бляхарів»
Луцький активіст Сергій Чуріков приєднався до акції за доступне розмитнення автомобілів, привезених з-за кордону.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Кожен має право прагнути щастя, а уряди покликані забезпечувати наші права. Для багатьох українців щастя, це мати власний автомобіль. Чому наша влада не сприяє цьому? Чому тільки заважає? Чому українці реалізовують своє право на щастя за допомогою інших держав?", - йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку через автопробіг «бляхарів» утворився затор

"На наших вулицях ми бачимо замість авто на українських номерах, польсько-литовські «бляхи»? Податки йдуть не в наш бюджет. Мають незручності як власники авто на євро номерах так і інші українці. Що з цим робити? Моя відповідь - доступне розмитнення для всіх + легалізація машин вже завезених раніше", - написав чоловік.

Сергій Чуріков зазначив, що доступне розмитнення автомобілів дасть багато переваг не лише власникам "блях", а й іншим українцям.

"Окрім самих водіїв «євро авто», інші українці отримають чимало переваг - додаткові надходження в бюджет (десятки мільярдів, як прямі так опосередковані), розвиток малого бізнесу (ремонт, обслуговування нових іномарок, торгівля ними), зменшення корупції, зменшення черг на митниці, збільшення мобільності робочої сили", - пише активіст.

"Я підтримав акцію власників авто на євро номерах. Прикро, що таких як ми, на українських номерах було мало... Але я переконаний, що якщо не при цьому, так при наступному президенту, ВСІ Українці отримають право на доступне авто. Хтось отримаю свою частинку щастя, а хтось навіть здійснить свою мрію", - додав чоловік.

Нагадаємо, у Луцьку у неділю, 4 лютого, о 14:00 власники машин на єврономерах зібрались на автопробіг вимагаючи у влади доступної ціни на розмитнення машин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенко захищяє свій автобізнес а южаніна як буфер від всих там автосил та бляхарів
Відповісти
Зараз "активіст" вже ототожнюється з "пе...аст" . Що він там активить, ще один герой.
Відповісти
та то ж член партії Громадська позиція...ви шановні журналісти вмієте писати і могли б розрізняти вже активістів від політичних діячів !
Відповісти
А активіст - це професія така?Спочатку прочитай законодавство України і функції обласної ради,а тоді озвучуй свою позицію,бо ці "пікетувальники"порушують чинне законодавство України.
Відповісти
Незаконно наввозили іноземних авто, які не зняті з обліку за кордоном , а тепер методами тиску хочуть це дешевенько узаконити. А що робити законослухняним громадянам?
Відповісти
А що робити коли заплатив за розмитнення 4 тис $ а хтось за такі гроші купив 4 лаха і їздить на бляхах? Якщо закон на них не діє, то прийдеться напевно нам з ними боротись, бо мітинги бач влаштовують...погано їм їздиться....
Відповісти
Як сказав Лукашенко#нет дєнєг,хаді пєшком#.В нас в Державі цю проблему бояться чіпати,бо вспишку з ввезенням про•••ли.І тепер вони «сила».Як все починалось,всі як щурики були-привіз -корито- я тут типу є типу немає-якось ізджу-не чіпають і добре.Тепер ! ДАЙОШ! розмитнення за 500€,а то перекриєм дороги,будемо робити марші-пробіги!ДЕ ВЛАДА?!
Відповісти
Куди влада і поліція дивиться? Попушники влаштовують мітинги? Це абсурд: порушувати закон і вимагати ЩО? Коли на них наступить кримінальна відповідальність за ухиляння від сплати податків і порушення правил митного законодавства?
Відповісти
Шановний пане Чуріков я з Вами згідний що треба зменшити і вдосконалити закон але вибачте ті хто його свідомо порушував а це близько одного міліона людей за минулий рік хочуть законопослушних громадян зробити лохами. Так ми ніколи не наведем порядок в державі і завжди будуть в програші законопослушні громадяни.
Відповісти
Наші батьки їздять доступними машинами, маршрутками, ходять пішки і не порушують закони! а п'яні малолєтки на бляхах мітингують. Вже остогидли ті шумахери! Є закон Євро5, нема коштів-- це не значить що треба йти проти закону, а заробити варто і розуму набратись, бо авто за 1 тис купити може кожен і плутати повороти і педалі тікаючи з місць ДТП!
Відповісти
Дибілибл@. За що ви боритесь, товариші ? Проти багатих ! Дивно, а ми думали щоб не було бідних. Через таких пасажирів вам в ж@пу, а не в Європу.
Відповісти
Потрібно потрохи палити цих бляхарів.х....х.
Відповісти
А давай з тебе почнемо?
Відповісти
Акція була спланована заздалегіть і всі відповідні органи були повідомлено завчасно. Ніяких законів і громадського порядку не порушували. Не номерні знаки на автомобілі керують ним, а прокладка яка між кермом і водійським сидінням. Чому ми в Україні за комунальні платежі, паливо та ергоносії маємо платити європейські ціни а б/в машини маємо розмитнювати в 10 разів більше.
Відповісти
Хочеш в Європу? - дороги відкриті в нас безвіз! Правильно,там всі рівні перед законом, а в нас хто живе по-правилах - розмитнює, платить податки ще й штрафують!
Відповісти
Ви її і спланували ,поперекривали дороги і на червоне. А якщо Ви заговорили за європейські ціни тоді треба вимагати не дешеве розмитнення євроблях, а європейську зарплату.
Відповісти
Завше хотів машину продав два барана купив вуді 92 р кльовп машина.якшо десь вї.б стукнусья то втічу і ніхто незнайде навіть якшо наїду накогось купляте в польчі.клпс дизель
Відповісти
Іване, ти що, моїми вихлопними газами притравився, укротроляка ? Надто нереалістичний твій словесний понос.
Відповісти
Чуріку шонєбудь, аби ремонт вдома не робити
Відповісти
Бачу скільки у нас людей, які не бачать далі свого носу. Нас влада тримає за овець, використовуючи великі акцизні збори на вживане авто. Ви ж не розумієте, що ці люди, що вийшли на акцію, вони не лише за себе вийшли, а і за вас бовдурів, які не підтримують їх. Якщо знижуть ставки на розмитнення то всім українцям стане легше. Навіть якщо ваше авто зараз впаде в ціні, наступне авто теж буде дешевше коштувати, і друге авто жінці буде легше придбати. Чому поляки, які набагато більше заробляють можуть собі дозволити дешеве авто, а ми як бидло сидимо платимо в три дорога за авто, та ще гавкаємо на людей, які хочуть щось змінити. Чи не краще ті кошти, які ви переплачуєте в Україні на авто не використати в інших корисних цілях, я не розумію. Чому народ не бореться за свої права?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні