Внук ковельської депутатки п'яним потрапив в аварію і позбувся прав

0
1
Внук ковельської депутатки п'яним потрапив в аварію і позбувся прав
У Ковелі внука колишньої депутатки міської ради, нині покійної Валентини Дубій оштрафували та позбавили прав на рік за п'яну аварію і побиття поліцейського.

Інцидент трапився 4 листопада 2017 року о 18-й години 30 хвилин у Ковелі на перехресті вулиць Брестської та Драй-Хмари, - пише Район.Ковель.

Перебуваючи за кермом джипа «Toyota Prado», Богдан Василець проїхав на заборонений сигнал світлофора, виїхав за зустрічну смугу та зіткнувся з легковиком «Nisan Primera», що стояв на узбіччі.
Внаслідок зіткнення автомобілі отримали механічні пошкодження. При оформленні аварії Василець чинив опір і побив поліцейського.

За фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків було відкрито кримінальне провадження.

Богдан Василець на суд не з’являвся, хоч завчасно і належним чином був повідомлений про час та місце розгляду.

Суд визнав Богдана Васильця винним та оштрафував на 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Він також має сплатити в користь держави судовий збір в сумі 352 гривні 40 копійок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні