Чому у лучан низькі зарплати

1
9
Чому у лучан низькі зарплати
Розповіли, чому у Луцьку нижча середня заробітна плата, аніж загалом на Волині.

Про це йшлося у середу, 7 лютого, під час засідання виконкому Луцькради.

За словами секретаря міської ради Григорія Пустовіта, у Луцькому районі середня зарплата майже на 2 тисячі більша, аніж у Луцьку, бо там знаходиться низка потужних підприємств.

«Луцький район використовує гроші міста, щоб нормально розвиватися. Є «Модерн-експо», яке знаходиться за містом і платить податки. Чия це заслуга? Візьмемо «Кромберг», де та ж ситуація. Хто ремонтує дороги? Район чи місто? Ці підприємства працюють на Луцький район», - заявив Пустовіт.

За словами директора департаменту економічної політики Олександра Озіновича, ще одна причина – близько 70 підприємств торік нараховували своїм працівникам зарплату меншу, ніж мінімальна.

«Це суттєво вплинуло на дані. Але шляхом співбесід, роботи, викликів на комісії керівників, на листопад таких підприємств залишилося лише 17», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прийде весна і наші бізнес-поросята самі стануть за станок за таку як нам втирають стабільну оплату труда.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні