Кукурікання півнів та кіт на драбині: голова громади біля Луцька розповіла, як знімала ролик для «1+1»

1
8
Кукурікання півнів та кіт на драбині: голова громади біля Луцька розповіла, як знімала ролик для «1+1»
Голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб розповіла, як для каналу "1+1" знімала відеоролик, у якому мала розповісти коротко про громаду.

Про це стало відомо з інтерв'ю з Оленою Твердохліб, яке опублікувало видання Перший.

"Мені зателефонували ще у липні минулого року, але на той час не було ні концепції, ні сценарію… Однак я погодилась, бо по натурі – ризикова людина. Вже за два тижні я знімала відеоролик, у якому мала розповісти кілька слів про громаду", - повідомила вона.

"Це було смішно, бо я не могла знайти тихого місця, щоб відзняти цей ролик. На роботі – купа людей, тому мені довелося знімати вдома на горищі, де теж з першого разу не вийшло, бо півні своїм кукуріканням все псували", - згадує голова.

За її словами, журналісти "1+1" сміялися і потім розповідали, що цей ролик був не таким, як в усіх.

"Бо в кадр попало навіть те, як лізла драбиною на горище і мало не впала з неї через кота… А часу, щоб порізати відео у мене не було", - зазначила вона.

Читати також: Голова Княгининівської ОТГ розплакалась в прямому ефірі на «1+1»

Нагадаємо, на телеканалі "1+1" вийшло в ефір соціальне реаліті "Громада на мільйон", у якому взяла участь Княгининівська ОТГ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В області багато громад, чому ви кожного дня тільки Твердохліб рекламуєте??? Що всім іншим нічого сказати і немає чим поділитися?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні