Італійське вино, розваги та музика – у «Промені» прем’єра «50 відтінків свободи»*

0
2
Італійське вино, розваги та музика – у «Промені» прем’єра «50 відтінків свободи»*
Допрем’єрний показ фільму «50 відтінків свободи» відбувся у луцькому розважальному центрі “Промінь”. Перед показом для гостей організували вечірку, де пригощали італійським вином “Frаgolino Novellina” та влаштували розваги.

Фільм вперше дивилися у Луцьку у середу, 7 лютого. Відвідувачі фотографувались та селфились на фоні романтичних бордів. Розважались з ведучим “Ромео” та з нетерпінням чекали прем’єри фільму.

Організатор вечірки і допрем’єрного показу фільму - кінокомплекс "Multiplex". Вечірка відбулася у кав’ярні "Ring Coffe".



“У “Промінь” ходжу часто на кінофільми. Дивилась дві частини “50 відтінків” і третю вирішила переглянути відразу. Дуже хотіла дізнатися, чим закінчиться ця романтична історія кохання”. - ділиться директорка модельного агенства «Grace Model House» Анна Тріль.

Подивитись “50 відтінків свободи” прийшло чимало дівчат та хлопців, були й закохані пари, які від початку стежать за історією пікантного кохання Анастейши та Крістіана.


“Ми прочитали всі книжки “50 відтінків” - дуже подобається ця історія. Нас просто надихає їхнє кохання, та така ексклюзивна романтика почуттів” - діляться враженнями Юлія Квашенко та Андрій Маринюк.

Після прем’єри “паті” продовжилось. Гостей знову частували білим та червоним вином та розважав діджей романтичними треками.

Загалом, фільм “50 відтінків свободи” у “Промені” будуть показувати кожного дня. Придбати білет та переглянути розклад сеансів можна на сайті promin.lutsk.ua.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні