На острові у Фінляндії забороняють в'їзд чоловікам

0
20
На острові у Фінляндії забороняють в'їзд чоловікам
Біля берегів Фінляндії відкриють острів відпочинку виключно для жінок. Чоловікам в'їзд на цей острів – заборонений. Буде називатися острів SuperShe (СуперВона).

Про це йдеться на сайті 24 каналу.

Хоч офіційно сезон на острові ще не відкрито, та бронювання місць вже почались.

Ідея створення такого острову належить американській підприємниці Крістіні Рот. Ідея полягає в тому, щоб жінки змогли побути наодинці з собою і сфокусуватися на своєму здоров'ї, не відволікаючись на "тестостерон".

Вибір впав на Фінляндію тому, що у Крістіни хлопець – фін, а його батьки володіють островом в цій країні. Коли вона дізналася, що сусідній острів виставлений на продаж, вирішила його купити.

"Коли поруч красивий чоловік, жінки фарбують губи. А ідея полягає в тому, щоб зосередитися на собі і не дати гормонам взяти верх", – пояснила підприємець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні