Старий ринок треба перенести за місто, - власник базару

18
6
Старий ринок треба перенести за місто, - власник базару
Один із співзасновників Нового ринку, власник ринку «секонд-хенду», що на вулиці Глушець, Любомир Пахолко стверджує, що Центральний ринок потрібно перенести за межі Луцька.

Про це він розповів у коментарі «Волинь24».

«У Старому місті має бути культурний центр. Будь-який патріот Луцька скаже, що Центральний ринок потрібно перенести», - зазначив Любомир Пахолко.

Він нагадав, що ще у 2008 році розробили концепцію розвитку ринків міста, було обговорення їх подальшої долі, яке тривало кілька років.

«Усі зійшлись на думці, що на Новому ринку потрібно створити інфраструктуру для перенесення туди інших ринків. Ця концепція ще не втратила своєї сили, її ніхто не відмінив», - наголосив Пахолко.

А також додає: перенесення ринків негативно не вплине на бізнес і, до того ж, дозволить розвантажити Луцьк від вантажного автотранспорту.

«Молоко і м’ясо хай би в центрі було, а все інше спокійно може бути за межею, на Новому ринку. Там 6 гектарів, вистачить на всіх», - додав Любомир Пахолко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то чому ще твій секонд-хенд не там? Чи перенести тільки ринок, а те лахміття залишити? Заодно і конкурентів позбутися, а то дивись хтось приходить за секондом, а тут якийсь лах недорогий новий на очі налізе!
Відповісти
ЦЕ не правда. Спілкувалася з власником ринку, і такого він не говорив!!!!
Відповісти
Давайте усі ринки за межі міста перенесемо. Пан Любомир багато берете на себе...будете першим по створеню культури в місті? Патріоти спадщини знайшлися...вже один навідкривав памятники низький уклін ... І що з них? Украінці масово виізджають з Украіни, смертність зростає...а ви про культупу свою торочите. Наведіть порядок в свому замку . Пирила гнилі, ось ось розваляться...але ж то ринок винен.
Відповісти
Сам Пахолко там срач і розвів.Взяв землю під стоянку і наставив контейнерів з гуманітаркою а тепер як запахло смаженим переходьте на новий ринок і далі йому платіть
Відповісти
Підняття оренди зробить невигідним блошиний ринок. Міськрада саботує захист інтересів міста.
Відповісти
Суки звільніть автостоянку від буд блошинних. Забороніть торгівлю за межами базару. А торговий центр свій побудуйте за містом
Відповісти
А,сукин син ,подумав як люди ,обдурені хитрими дупутатами,які так прагнуть прибрати до своїх брудних лап ласий шмат НАЙДОРОЖЧОЇ землі міста будуть виживати .А Пахолко чому не каже ,що він на місці автопарковки поставив торгові павільйони і має там бути до 2027 року .Своїх підприємців теж "кине"?
Відповісти
Ви хоч трохи задумаєтесь про місто яким побачать його ваші діти. Зрівняти із землею потрібно той базар. Всю зону від парку до замку потрібно зробити відпочинковою зоною в стилі середньовіччя.
Відповісти
А ти рахував скільки коштує відпочинок у басені на ротонді чи можеш похвалитися комусь качелями в парку...Здається дерибан парку вже почався ,канави розрили під "чийсь" прокат човнів,бруківка від меценатів,парасольки...Совпадение...не думаю.Залишилось " рейдернути ринок.
Відповісти
Ви хоч трохи задумаєтесь про місто яким побачать його ваші діти. Зрівняти із землею потрібно той базар. Всю зону від парку до замку потрібно зробити відпочинковою зоною в стилі середньовіччя.
Відповісти
Ага, зрівняти, лише за однієї умови:
В центрі вірівняної площі поставити велику бочку з гівном, і кожної суботи та неділі у цю бочку садити по депутату (міського, районого, обласного, представника обл. у парламенті) а також різних чиновників та ін представників держ установ, за не виконання своїх обіцянок, казнокрадство, розтрати, марнотратство ітд. А над головою махати палицею, щоб окунався у те гівно.
Як мінімум появляться туристи, а як максимум депутати та чиновники почнуть думати про людей і відповідати за свої слова.
Якщо така ідея не підходить, тоді нема чого розводити балаган про перенесення Центрального ринку, а краще подумайте про реконструкцію, яка доповнить старе місто та стане ще однією перлиною, яка приносить кошти у бюджет.
Відповісти
Пахолко забув згадати що він є власником нового ринку на газ.і проблеми центрального ринку почались з тих пір як він цікавим чином забрав парковку під торгівлю гумонітаркою.

Відповісти
Патріот має підтримувати думку людини, яка роками працює на ринку, а не власника базару. На жаль, в Україні ніхто не рахується з думкою простої людини
Відповісти
Це не ринок-це срач.А там торгкють не бізнесмени,а спекулянти і перекупщики.Розігнати цей срач однозгпчно.А сиворити культурне місце для відпочинку лучан в гостей у стилі встлричного ретро.
Відповісти
Срач в нас влада, яка не може навести порядок так, щоб всі були задоволені
Відповісти
ніколи ,нідe й ні в чому нe буває, щоб були задоволeні ВСІ
Відповісти
Заберуть сволочі дорогу землю ,запустили лапи вже в парк ,зараз будуть ділити сукі
Відповісти
ЯК ОТ В ЖИТТІ БУВАЄ ПАРТОРГ-ВАТАЖОК КОМУНІСТИЧНОЇ ПРОРОСІЙСЬКОЇ ЗГРАЇ РАДГОСПУ "ПІДДУБЦІВСЬКИЙ" ПАХОЛКО СТАВ "ВЕЛИКИМ" ТОРГАШЕМ ,ВЕЛИКИМ ДИРЕКТОРОМ РИНКУ-АЖ ПРОСТО СМІХ БЕРЕ!КОМУНІСТ ПАХОЛКО ДАЄ ПОРАДИ ЩО РОБИТИ ІЗ ЦЕНТРАЛЬНИМ РИНКОМ-НУ ПРОСТО ГАНЬБА!!!!!!!!!!!НА ЗАМІТКУ "СВОБОДІ", ОУН САМООБОРОНІ ХАЙ ПОЩУПАЮТЬ ТОГО КОМУНІСТА ПАХОЛКА.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні