На Волині в кожен район хочуть купити карету «швидкої»

0
1
На Волині в кожен район хочуть купити карету «швидкої»
На Волині пропонують у кожен район купити машину "швидкої" допомоги.

Про це стало відомо під час наради з питань соціально-економічного розвитку області у вівторок, 13 лютого, - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Як зазначив начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк , субвенція на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості у 2018 році становить 1 млрд грн, із яких у Волинську область спрямують 37,9 млн грн.

"В області сформовані робочі групи, які пропонують на кожен район купити автомобіль швидкої допомоги, аби забезпечити надання невідкладної медичної допомоги сільському населенню", - каже Ващенюк.

Решту коштів пропонують розподілити пропорційно до кількості сільського населення, яке проживає на території.

"Для цього ми зустрічаємось із представниками кожного району, приїжджає голова районної ради та адміністрації, голови об’єднаних територіальних громад, які повинні визначити пріоритети для своїх територій", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні