На День закоханих у Луцьку виступив Роман Скорпіон. ФОТО

3
-4
На День закоханих у Луцьку виступив Роман Скорпіон. ФОТО
У РЦ «Промінь» заспівав підкорювач багатьох жіночих сердець, український співак Роман Скорпіон.

Захід символічно відбувся у День закоханих, 14 лютого, і не дарма, бо концерт мав назву «Мамо, я закохався».

Відірватися під хіти Скорпіона прийшло чимало лучан і гостей міста. Серед присутніх було багато дітей, які впродовж усього концерту танцювали під сценою.

Цікаво, що під час дійства одесит Андрій вийшов на сцену із квітами, щоправда букет призначався не зірці української сцени, а його коханій Ірині. Чоловік, ставши на коліно, зробив пропозицію дівчині, яка зі слізьми на очах, сказала омріяне «Так!».

Вразила лучан і зворушлива пісня артиста, яку він присвятив найріднішій людині – мамі.

Він згадав, що батьки дуже хотіли, аби він став кухарем, однак Роману ця професія зовсім не подобалася. Він вперто продовжував займатися музикою.

«Шкода, мама дуже рано залишила нас, шестеро дітей, сиротами. Щоразу, коли виходжу на сцену, я повинен виконувати пісню, присвячену мамі. Бо вона завжди вірила в те, що я буду артистом. Все, що я роблю протягом п’яти років – все завдяки її вірі і вашій підтримці», - зізнався артист.

Під час концерту прозвучали улюблені багатьма пісні «Поцілую», «Мамо, я закохався», «Обійму», «Давай будемо разом». Окрім цього Роман Скорпіон виконав відому композицію Володимира Івасюка «Червона рута».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може і чмо, але, танцівниці в нього - дуже гарні )))
Відповісти
Я не сумнівалася в тому що на концерт Романа буде повен зал людей,адже він насправді дуже талановитий,як завжди неймовірні концерти чудові пісні та найкращий співак)в нього найкраща команда)і мега грандіозне шоу)! Раджу всім відвідати концерт Романа ви будете дуже задоволені та отримаєте море емоцій і океан позитиву,а прийшовши додому ще довго і довго будете наспівувати його пісні))
Рома ти молодець ,ми пишаємось тобою надалі бажаємо такого успіху)
Відповісти
Свою заздрість тримайте при собі)а Роман чудовий співак)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні