За півтора місяця в Україні поліція розшукала майже тисячу дітей

0
0
За півтора місяця в Україні поліція розшукала майже тисячу дітей
З початку 2018 року до правоохоронців надійшло 968 звернень про зникнення неповнолітніх.

Зокрема, лише за минулу добу поліція розшукала та повернула в сім`ї 24 дитини, - повідомили в прес-службі правоохоронців.

За минулу добу в поліції зареєстровано 27 повідомлень про зникнення 28 дітей. Поліцейські встановили місце перебування та повернули в родини 24 неповнолітніх. Всі підлітки знайдені у перші години після звернення батьків або родичів, відтак не стали жертвами злочинів. Пошуки чотирьох дітей тривають.

За півтора місяці 2018 року до правоохоронців надійшло 968 звернень про зникнення неповнолітніх. Поліція вже розшукала 848 зниклих дітей.

В поліції нагадують, що при зникненні дитини необхідно терміново звернутися до найближчого поліцейського відділення або наряду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні