Дах в дірках і затоплений підвал: комунальники не ремонтують будинок у Луцьку

1
-2
Дах в дірках і затоплений підвал: комунальники не ремонтують будинок у Луцьку
Мешканці луцької багатоповерхівки на вулиці Гулака-Артемовського, 25 страждають від дірявого даху та затопленого підвалу.

Про це повідомляє Волинське телебачення.

Лучанка Катерина разом із трьома дітьми проживає на 5-му поверсі.

"Я зверталася в ЖЕК. Вони сказали: ми прийдемо подивимось. Вони прийшли, сказали, що треба 8 рулонів. Потім до мене подзвонив директор ЖЕКу і сказав, що не зможуть надати таку допомогу. Дах – ЖЕКа, підвал – ЖЕКа. І якщо наш дім аварійний, значить, ЖЕК повинен щось робити, а за що ж ми платимо такі гроші?" - поскаржилася лучанка.

Сусід Катерини Богдан – мешканець першого поверху цього ж будинку. Він розповідає, що разом з дружиною та маленькою дитиною потерпають від постійного смороду з підвалу, звідки вибралися навіть щурі:

"Течуть труби в підвалі, вода застоюється, запах неприємний, особливо перший поверх, у квартирі сморід стоїть. Звертались ми в ЖЕК, звертались і написали бумагу в міськраду і на гарячу лінію. Поки що відповіді не поступило. Переводять стрілки ЖЕК на Водоканал, Водоканал на ЖЕК." - резюмує лучанин.

Головний інженер ЖКП №3 Володимир Михайловський каже, що мешканці будинку мають борги:

"Мешканці цього будинку погано платять за його утримання, на сьогоднішні мають 49 тисяч заборгованості. Якщо є борг, ЖЕК надає послуги в межах цих коштів, які є по даному будинку.

Якщо мешканці мають таке бажання, вони можуть звернутися в департамент житлово-комунального господарства і здійснити ремонт на основі співфінансування 50 на 50 – є такі програми для мешканців, – повідомив Володимир Михайловський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ця країна приречена, пишіть листи в ООН. скажіть хтось цим людям, що це їхній підвал та дах і всім на нього і на них начхати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні