Млинці, варення і розваги: у волинському санаторії спалили опудало зими

2
-4
Млинці, варення і розваги: у волинському санаторії спалили опудало зими
У санаторії «Лісова пісня» весело пройшло святкування Масляної.

16 лютого на березі озера Пісочне на відпочивальників санаторію, працівників, місцевих жителів чекало яскраве дійство, - пише Район.Шацьк.

Велике опудало зими, з якою всі хотіли попрощатися; аромат млинців, запашного трав'яного чаю та рибної юшки; веселі мелодії, пісні і дзвінкий сміх – дорослих і дітей заінтригував початок свята.

Для присутніх заспівав народний ансамбль «Лісова пісня» (керівник Галина Корнелюк). Фрагмент танцю продемонстрував глядачам місцевий дитячий хореографічний колектив під керівництвом Світлани Гурової.

Тим часом гості мали можливість пригощатися млинцями з різноманітною начинкою: яблуками, згущеним молоком, варенням. Млинці з любов'ю приготували кухарі ресторану, а от про начинку подбали місцеві господині - принесли чимало баночок зі своїм фірмовим варенням.

Присутні брали участь в конкурсах та естафетах, а за перемогу отримували гарні подарунки. На завершення організаторка свята Ольга Гайова підпалила опудало зими і закликала разом з іншими весну.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в українців нема свята Масляна.... українці святкують Колодій,але це зовсім інше свято зі іншим змістом.
Відповісти
ще кажеть Колодка або запусти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні