«Як можна лишити дитину на вулиці?» - лучанка стала свідком шокуючої ситуації

16
0
«Як можна лишити дитину на вулиці?» - лучанка стала свідком шокуючої ситуації
У Луцьку батьки лишили малюка у колясці, поки самі сиділи у кафе.

"Сьогодні була свідком дуже неприємної картини, яка вразила так, що просто не можу відійти!!!! Приїхали ми з чоловіком до будинку, де проживаємо, і коли паркувались - побачили дитячу коляску біля кафе, поряд з будинком. Вийшовши з машини, почули плач дитини з коляски", - написала у Фейсбуці лучанка Ольга Бондар.

"Я підійшла, і на мене дивився з сльозами на очах маленький хлопчик і кликав маму. Мами ніде не було видно. Поки чоловік був біля колиски, я пішла шукати маму в кафе. Питаю, чи хтось лишив коляску на вулиці, бо там маленький хлопчик плаче. Хто мене почув, сказали, що не їхня дитина!" - пише лучанка.

"Тут вибігає молода «мама» з того ж кафе і каже: "ой, він прокинувся?, а ми тут сидимо в кафе з чоловіком біля вікна і не чули нічого!" - йдеться у дописі Ольги.

Жінка обурюється: "як можна лишити дитину в такому віці саму на вулиці, а самій повіятись в кафе і там сидіти, пити каву? Коляска під вікнами багатоповерхового будинку, де можуть і бурульки впасти, і багато ще чого бути!" - обуюється жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не у фейсбук писати треба, а дзвонити у поліцію та соцслужбу....
Відповісти
Це,шок.Це не мама а сама настояща кукушка.А недай Бог вкрали дитину.Коли бачите батьки оставляють своïх дiтей то викликайте одразу ПОЛIЦIЮ це самий найкращий вихiд тодi таким батькам дiйшло,що нiколи не треба залишати своïх дiтей самих.
Відповісти
ХібА це батьки?В цієї мами немає ні душі,ні серця!
.Як можна взимку залишити дитину маленьку на вулиці саму?.????ПояснІть!
Нащо ви народили це дитя?
Відповісти
Як ти слабоумний можеш таке писати, не розібравшись у ситуації. Дятел
Відповісти
А ми якось були з чоловіком свідками теж подібного... Прийшли ми на базар купувати подарунка дитині. А там скрізь тепер бутіки-невеликі магазини. От виходимо: стоїть дитяча колиска, а в ній маля таке кількамісячне і плаче. І нема ніде нікого. Мусили з півгодини шукати, хто його залишив. Знайшли!!! Батько з ним гуляв, виявляється. В мене ледь серце не стало, поки чоловік мій чатував, щоб ніхто не вкрав ту дитину і не повіз кудись, а там же і цигани ходять!! Я всі магазини поруч оббігала, як так можна???
Відповісти
Це просто невкладається в голові щоб піти в приміщення розважатись, а дитя лишити самісіньке на дворі?!зараз багато є кафе де можна взяти кави й попити,гуляючи з дитям.
Але я ще хочу сказати й стосовно того ,щоб викликати поліцію.Я мама і в мене двоє діток,менший ще в колясочці.Коли гуляю то старший попросить і соку і печива,а не в усі магазини можна зайти з коляскою от і приходиться лишати маленького на вулиці,а з старшиньким стояти в черзі біля дверей чи вікна дивитись.І чесно,за 2 місяці НІХТО з черги ЖОДНОГО разу не поступився і не пропустив!!!Іноді ще й скоса дивляться,бо ти бігаєш то до дверей( щоб маля не розплакалось чи часом щоб нічого не сталось) то до прилавка.А ви кажете поліцію викликати...краще дізнайтесь спочатку чому той возик там стоїть.Можливо та мама не має іншого виходу,щоб лишити на декілька хвилин те дитя,а ще й черга попереду з якої ніхто не пропусте..
Відповісти
Що ти пишеш,пані.?Щоб так робити,то треба не мати материнського почуття!Пам'ятайте,дитя не можна лишати без нагляду навіть на 1 хвилину!
Відповісти
Любіть своїх дітей,батьки! ДорожІть ними!Саме ви відповідаєте за їхнє здоров'я і Благополуччя.
Відповісти
Я ж не кажу що ця мама правильно робить,я пишу за те,щоб викликати поліцію чи соцслужбу,як бачите коляску без нагляду.Бо в нашому суспільстві ніхто своїм місцем не поступиться заради мами з дитинкою,а поліцію викливати всі гаразд швиденько.
Звичайно,краще ж покарат чим допомогти.
Відповісти
Я не розумію люди, мама ж не кончена якась алкашка,
не пішла розважатись, вона зайшла в приміщення сіла біля вікна, дитина спить у візочку. Коли підійшла та пані Оля, мама відразу побігла. Я не бачу тут щось страшного
Відповісти
абсолютно згідна
Відповісти
Бачив цю ситуацію. Як же дістали ці фейсбукові неадеквати. Дитина спокійно собі спала у візочку, закутана одіялом на сонечку, батьки сиділи одразу за вікном і спостерігали за нею, поки їхня старша дитина їла десерт. Як тільки мама побачила, що до візка хтось підійшов одразу почала одягатись і вийшла. Шановний автор допису не бігав по кафе і нікого не шукав, тому що в цьому не було потреби. Слідкуйте за собою. Піартесь іншим чином пані ольга бондар, а не роздувайте з мухи слона
Відповісти
Ситуація наступна:
Відповісти
Коментатор Свідок пише неправду!
Мета посту була проста: будьте уважніші до своїх дітей!!!
Відповісти
Я б написала: "Лучанка зайшла випити кави, не підозрюючи, що про неї вже через кілька годин гудітиме інтернет".
Погоджуюся, до дітей треба бути уважними. Та для чого робити з мухи слона?
Сказано, що вона сиділа біля вікна і мабуть дитина була в полі зору. Можливо для дитини краще на свіжому повітрі поспати, ніж в кафе. Тим більше, що зараз різні віруси.
А від людей такі коментарі, ніби вона ту дитину в смітник викинула.
Відповісти
Підтримую Вашу позицію повністю. Особливо, якщо врахувати попередній коментар, про те що батьки були у кафе із ще однією дитиною!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні