П'яний і «в повних штанах»: у луцьку поліклініку прийшов неадекватний безхатько

2
2
П'яний і «в повних штанах»: у луцьку поліклініку прийшов неадекватний безхатько
Лучанин Максим Стельмащук стверджує, що з поліклініки №1 без допомоги видворили п'яного безхатька. Натомість і поліція, і керівництво медзакладу запевняють, що чоловік отримав допомогу.

Інцидент трапився у понеділок, 19 лютого близько 16 години, - про це чоловік написав у Фейсбуці.

За словами лучанина, на проспекті Волі чоловік в нетверезому стані зайшов у поліклініку №1.

"Він сказав, що йому погано і в черзі до чергового лікаря заснув на підлозі. Працівники клініки викликали поліцію, яка близько години їхала на виклик. Коли полісмени вивели цього чоловіка за межі клініки, вони попросту залишили його на землі у мороз", - йдеться у дописі.

Максим Стельмащук стверджує, що потому декілька людей викликали поліцію, але вони проігнорували виклики.

"Невже це нормально отак обходитись з людьми, хай би ким вони не були?!" - пише чоловік.

Беххатько розповів людям, що він нещодавно вийшов з місць позбавлення волі і йому нема куди йти.

Речниця патрульних Ольга Бузулук у коментарі виданню «Волинь24» підтвердила, що такий виклик дійсно був і поліцейських викликав завгосп поліклініки. Також вона зазначила, що безхатько був у нетверезому стані і нецензурно лаявся до патрульних.

«Екіпаж приїхав приблизно через 20 хв, чоловіка вивели, він був дуже п’яним і до того ж справив нужду у штани. До патрульних вживав нецензурну лайку, не тримався на ногах, сказав, що живе на Грибоєдова. Допомоги не потребував і пішов собі далі. Тому патрульні поїхали. Ніхто його не викидав», - зазначила Ольга Бузулук.

"Поліція в цій ситуації безпорадна, адже у нас в місті нема установи, куди можна відправляти безхатьків", - додала вона.

Головний лікар Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги Ігор Гнетньов також прокоментував цю ситуацію. Він стверджує, що чоловіку надали першу допомогу.

«Ми йому надавали допомогу. Він був в абсолютно нетверезому стані, вів себе неадекватно. Персонал надав йому медикаментозну допомогу, прокапали. В нас є пункт обігріву, ми ще його і туди перемістили. Але наш заклад працює не цілодобово, в нас нема цілодобового розміщення пацієнтів, і тому завідуючий господарством прийняв рішення викликати поліцію», - сказав Ігор Гнетньов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а як нормально обійшовся з людиною Максим Стельмащук, хай би ким він не був?
Відповісти
Наразі, читаючи інформацію поступтвши від Максима Стельмащука, хотіла б наголосити єдине - УСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАС! Саме легше засудити когось, чи створити наклеп! За цей витрачений даром час, коли повідомляли, як на мій погляд не вірну інформацію, Ви могли б зробити щось хороше в своєму житті, що б принесло користь для Вашого ж народу!
На тлі відповідальності, яка покладається на кожного медика, і високих вимог до медичних працівників, які знають свою справу надзвичайно важливою є їхня чуйнісь! І в даному закладі, я скажу відверто- вона є!
Тому, хочеться підійти до висновку, що як на мене, то Максим саме так хотів побачити цю ситуацію, нажаль. З мого погляду медики діяли якомога дбайливо та правильно, згідно надання медичної допомоги та подальших дій!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні