У Волинській облраді більшість депутатів від опозиції

2
-1
У Волинській облраді більшість депутатів від опозиції
Комітет Виборців України (КВУ) склав рейтинг найбільш опозиційних обласних рад в Україні. Волинська облрада - на 6му місці.

Дані визначили на основі кількості депутатів обласних рад, що входять до фракцій опозиційних політичних партій. Інформація отримана із запитів КВУ до 22 обласних рад щодо кількісного переліку фракцій станом на лютий 2018 року, - повідомляє прес-служба Комітету Виборців України.

Дві третини обласних рад в Україні фактично перебувають під контролем опозиції. Так, у 15 облрадах із 22 більше половини депутатів є представниками опозиційних партій.

Найбільше депутатів від опозиції у:

Дніпропетровській (79% від загального складу ради),
Івано-Франківській (70%),
Тернопільській (70%),
Львівській (69%),
Кіровоградській (69%),
Волинській (66%),
Житомирській (66%),
Київській (65%) облрадах.

Також значна кількість опозиційних депутатів у Херсонській (61%), Полтавській (60%), Рівненській (58%), Чернівецькій (58%), Запорізькій (54%), Вінницькій (51%), Чернігівській (50%) облрадах.

Опозиційні депутати складають меншість у Сумській (47%), Закарпатській (45%), Хмельницькій (44%), Одеській (40%), Миколаївській (38%), Харківській (33%), Черкаській (32%) облрадах.

Керівні посади в облрадах також часто займають представники опозиції. Так, головами Київської, Херсонської, Кіровоградської, Чернівецької облрад є представники «Батьківщини», Івано-Франківської – ВО «Свободи», Волинської – партії «УКРОП».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До кого в опозиції?. Як голосують, то складається враження, що до народу
Відповісти
А треба нам ті лохотроникі? Вони в опозиції від того, яку суму платять. Опозиція це поняття таке...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні