--> У Луцьку маленькі модники влаштували шоу-показ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку маленькі модники влаштували шоу-показ

0
0
У Луцьку маленькі модники влаштували шоу-показ
Справжній показ мод, виступи танцівників, співаків та навіть акробатів. І все це - не у виконанні дорослих, а дітей. Із розмахом минув дитячий шоу-показ від модельного агентства Юні Моделс Кідс.

У заході взяли участь близько шістдесяти юних моделей. Серед них були і хлопчики, і дівчатка, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Покази проводили й раніше, проте цього разу організатори пішли на експеримент. Організували шоу так, аби на подіумі також виступали дитячі танцювальні колективи та співаки. Таким чином, і показали таланти, і в цей же час подивились на нові моделі одягу.

За виступами уважно слідкували батьки. Розповіли - навіть якщо їх діти на захочуть пов'язувати майбутнє з модельним бізнесом, все одно заохочують у них інтерес до таких подій. Оскільки це дуже корисний досвід і можливість просто цікаво провести час.

Коли показ завершився, не лише учасники, а й глядачі змогли спробувати себе на подіумі. Щоправда не у ролі моделей. Організатори влаштували для всіх присутніх дискотеку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні