Чому у Луцьку не буде МакДональдса

35
4
Чому у Луцьку не буде МакДональдса
Земельна ділянка у Луцьку на розі проспекту Грушевського і вулиці Стрілецької, на якій мерія сьогодні хоче зробити Сквер авіаторів, раніше цікавила інвесторів, які хотіли відкрити у місті ресторан швидкого харчування McDonalds.

Інвестори МакДональдса, вивчаючи місто, зацікавилися виключно цією ділянкою - повідомив колишній заступник міського голови Тарас Яковлев.

МАКДОНАЛЬДС І ЛУЦЬКА ЗЕМЛЯ

Як заступник міського голови, Тарас Яковлев свого часу входив у групу, яка вела перемовини з компанією інвесторів, які хотіли у Луцьку відкрити McDonalds.

“МакДональдс погодився ЛИШЕ на це місце, оскільки жодна інша земельна ділянка їх не зацікавила” – наголосив Яковлев.

“Ми розглядали МакДональдс як системного інвестора, який приходить всерйоз і надовго. А це і нові робочі місця, в першу чергу для молоді, і нормальні надходження до міського бюджету” – пояснив колишній чиновник. 

Відтак міська рада тоді вирішила що “ця земля має йти на аукціон, на чесний продаж, щоб земельна ділянка була продана прозоро, а місто отримало від цього хороший дохід” – пояснив Тарас Яковлев.

“При продажу земельної ділянки з аукціону її орієнтовна вартість склала б мінімум 800 грн за кв.м., а в цілому не менше 1 120 000 грн. за всю ділянку. А аукціон може збільшити її вартість” – запевнив він.

СКВЕР ЧИ РЕСТОРАН?

Утім нещодавно радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що рішення про підготовку ділянки на розі пр. Грушевського та вул. Стрілецької на земельні торги «було не надто вдалим», адже мовляв на торги хемлю так і не виставили.

«А тому фракцією УКРОП на сесію буде винесено питання про скасування рішення щодо підготовки даної ділянки на земельні торги. Окрім того, враховуючи звернення мешканців мікрорайону та авіалюбителів буде підготовлено рішення про облаштування на цьому місці тематичного Скверу авіаторів. Буде замовлено проект, розроблено концепцію скверу та приведено цю територію до порядку» - повідомив Поліщук.

«Ігор Поліщук чітко показав, як тимчасова влада турбується про інвестиції в місто. Ініціативою УКРОПу про відміну від аукціону щодо земельної ділянки на розі Стрілецької та проспекту Грушевського він поховав мрію багатьох молодих лучан нарешті отримати МакДональдс у Луцьку» – прокоментував таку заяву Поліщука Яковлев. 

«Але найбільш дивно виглядає те, що тимчасова влада, яка намагається йти на вибори, навіть не намагається вести земельні справи прозоро. Вона вміє розбазарювати землю через мутні схеми, як у випадку з землею на Глушець для помічника Козюри, чи земель колишнього зеленого господарства для родичів Петрочука та Були під будівництво багатоповерхівок», - додав Яковлев.
 
«Для того, щоб оновити пам’ять тимчасової влади міста та їхніх партнерів, депутатів-перебіжчиків, раджу передивитись сюжет з новин їхнього ж «Аверсу» від 11 листопада минулого року, де голова земельної комісії Євген Ткачук, говорить авіаторам, що відмінити рішення про виставлення землі на аукціон сама міська рада не може» - написав Тарас Яковлев. 

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я за мак він хоть гроші приносить а сквер аааа да пам'ять
Відповісти
тобі приносить?
Відповісти
Відкриття маку призведе до збільшення сміття на вулицях міста. До того ж це шкідлива їжа.
Відповісти
Ту пішого посту як про збільшення сміття, я давненько не читав. Ти європеєць чи гейропеєць?
Відповісти
Згідна з вами! Мак - приносить лише шкоду, бруд-сміття і їжа не корисна, ціни страшні.. хочеться щоб Луцьк був гарний і чистий без лишніх скверів і ресторанів-хімічних.. К Виєві стільки бачила сміття від Мак.. жах!
Відповісти
Сміття приносить не Мак, а мамаші які не можуть навчити дітей викидати сміття в смітник.
Відповісти
Сквер авіаторів можна доробити по вулиці Гулака Артемовського 3,там і пам'ятник є відповідний!
Відповісти
Мааак харюки
Відповісти
Хочу Мак
Відповісти
Місцева де? В камінь каширську? То і відкривайте в себе
Відповісти
А я хочу как! відкриють мак буду ходити в нього как!
Відповісти
А давайте, хай влада спроможеться срульник громадський відкрити. Хоч десь. Бо генделиків зі всяким непотребом модним повном, а ви..ратись та проблюватись після цих делікатесів ніде))
Відповісти
а виразку шлунка хоч?
Відповісти
А який зв'язок між виразкою і Маком?
Відповісти
а ти похарчуйся там регулярно - побачиш. погугли в неті - є прості й наглядні досліди, які можеш провести з купленим у Маку хавчиком і переконатися, чому потім виразка і все таке... шукайте і знайдете)
Відповісти
а с..ачки не хочеш?)))
Відповісти
Погуляємо голодними по скверу....
Відповісти
Сквер + Мак = Помістяться
Відповісти
В тому районі достатньо місць де можна поїсти. Ніхто голодним по скверу ходити не буде))) . А для Мака можна інше місце підшукати. Аби було бажання.
Відповісти
АГОВ "ДРУЗІ' а то нічого,що там дитяча бібліотека Мало того,що стоіть пивна точка, так зване "ЛОТО"але кожен знає,що то за лото,Версаль Скажіть,а куди піти просто дітям,з середнім фінансовим достатком? В Промінь,де забави по -грошах зовсім не дитячі Знаю одне- забудем про дітей,вони забудуть про вас
Відповісти
З середнім достатком в мак не підеш. Ціни там не з дешевих
Відповісти
Да ладно!!
Зайдіть в любу піцерію. Порівняйте. В Маку хоча б алкоголь дітям НЕ ПРОДАЮТЬ!!!!!
Відповісти
Люди,якій сквер?який Мак?Ви,що подуріли?Ціни на газ,на воду бачили?Вам би тільки пожрать та погулять,а потім в спортзал.Ми ж українці....вміємо жити і цінити
Відповісти
Верх цинізму представляти забігайлівку швидкого харчування як турботу про лучан. Від цієї їжі в молодого хилого покоління здоров'я точно не прибуде..
Відповісти
Підтримую! бо щось занадто про нас наша "єлітка" турбується - скоро вухами полізе турбота. набудують точок з моднявим хавчиком, справжня ціна якому - копійка гнута, і виставляють це як рівень міста й містян. тим містянам скоро зуби на полицю класти пора буде, поки всяка барижня кабаки й клюби будує.
Відповісти
Буде вам МАК не в цьму так в іншому місці ви небачите суті статті -обсирання влади один одним тай все.МАК це великі гроші ван найде собі місце.
Відповісти
40 000$ ви серйозно? за ділянку майже в центрі міста, продовжуйте розбазарюватм за копійки наші землі....
Відповісти
Хто захоче, той у Макдональдз піде!!! А хто не хоче, то хай іде у піцерію, пивнуху, нічний клуб. Можна подумати, кока колу і хот доги ніхто із лучан не споживає? А чіпси, пиво, горілка то нешкідливо? А в маку можна смачно поїсти, не знаходжу перешкод для його побудови у Луцьку...
Відповісти
А буржуйні просто слабо людей годувати якісною їжею за доступними цінами. Головне - кишені набити. Тож і ставлять вибір - або елітна дорожезна жрачка, або горілка, чіпси й собачі сосиски. Так чи інакше - без покупця не залишаться.
Відповісти
Старі злодії почали передвиборчу компанію :)
Відповісти
О, хутірська еліта розкудкудакалась "дайош мак!":) Буржуйчики підтягнулися теж. Суспільство споживачів у всій красі. І ті хто несуть свої мізерні копійки за булочку з хлібозамінника з котлетою із м'ясозамінника, і ті, хто вже потирають рученята алчні в надії робити бізнес на лохо-публіці:) Волають: "мак прийде - гроші принесе". Кому принесе? Вам, дурням, які самі туди гроші понесуть. Руки з одного місця собі котлет з нормального фаршу зробити? Чи відвикли працьовиті волиняни хліб пекти?:) Бідосі ви моральні, а не європейці:)
Відповісти
ТАКЕ ВРАЖЕННЯ ЩО В ЛУЦЬКУ ВСИ ИДЯТЬ ТЕЛЯЧУ ВИРИЗКУ.НАШ ЛУЦЬК ОМИНАЮТЬ ВСИ ЦИКАВИ ПРОЕКТИ.ВСИ ИНВЕСТОРИ. А В РИВНОМУ ХМЕЛЬНИЦЬКУ ТЕРНОПОЛИ МАК Е. ВОНИ ПО ВАШОМУ ИДИОТИ? ЛУЦЬК ДЕГРАДУЕ

Відповісти
ні, в Луцьку всі прагнуть їсти ерзац, який м'ясом назвати важко. і картоплю з паперового борошна. прогресивна ви наша, цікаві проекти не сходяться клином на макдаках, бо ті лише низькопробний ширпотреб для лінивих, необачних і т.д. якщо на вашу думку немає проекту цікавішого від мака, то треба подивитися, хто тут деградант.
Відповісти
Шановні дописувачі. Не хочу встрявати в дискусію мак чи сквер хоча з огляду на сьогодення льотної справи в Луцьку це буде більше не сквер а пам"ятник. ПАМЯТНИК АВІАЦІЙНОМУ МИНУЛОМУ ЛУЦЬКА. і прикрашати його будуть певно не дерева а траурні вінки.... Я про інше я підприємець ЛУЧАНИН, не маю офшорів, маю невеличкий бізнес який зараз вперся в потолок через брак площі. вже півтора роки шукаю земельну ділянку в хорошому місці ... а земля є тільки у перекупників.... я можу хоч завтра працевлаштувати 30 працівників. ЧОМУ ВСІ ЛОБІЮЮТЬ МАК А НЕ МЕНЕ????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні