У Луцьку презентували одяг для пишних і розкішних. ФОТО

7
-2
У Луцьку презентували одяг для пишних і розкішних. ФОТО
До Луцька для презентації нової колекції від дизайнера Андре Тана завітала фіналістка проекту Модель XL Ріма Пенджієва.

Нову колекцію а.Tan plus показали у фірмовому магазині дизайнера у ТРЦ ПортCity у неділю, 4 березня.

Усі охочі могли особисто поспілкувалися з учасницею проекту для пишнотілих красунь, послухати її поради та секрети краси. А також приміряти новенькі сукні, сорочки і костюмчики від Андре Тана.

"Такий формат презентацій ми давно практикуємо. Про колекцію а.Tan plus ми вирішили заявити гучно, запросили Ріму, на офіційній презентації у Києві вона також була. До сьогоднішньої презентації жінки обережно придивлялися, міряли щось з нової колекції. А сьогодні охоче купують", - розповіла нашим журналістам директор луцького магазину а.Tan Ірина Пасічник.

До речі, в одязі з капсульної коленції а.Tan plus Ріма Пенджієва дефілювала червоною доріжкою, кокетливо позуючи фотографам.

Фото Ольги ЗЕЙЛИК


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я так поняла, що то був мєєждусобойчик і шкода було шампвнського чужим. Я розкішна та пишні раз п"ять сьогодні біля того магазинчику, шукаючи щось пристойне для себе.Хоч би табличку якусь вівисили, що сьогодні презентація. Знаючи, шо там завжди малюсінькі розміри я туди не заглянула. І подруга моя теж. І колега по роботі. Це прокол адміністрації
Відповісти
Купи собі 16 метрів тканини і поший сама сукню.
Відповісти
Питання н6е про 16 метрів тканини, а про те що зробили мєждусобойчик, зажали шампусік.
А на широкий загал імпрезу не виставили. Андре Тан, платить гроші своїм менеджерам, щоб вони розвивали бренд і заробляли для нього гроші, а не шоб я купляла 16 метрів ткані в якомусь іншому магазині. Нафіга тримати таких менеджерів,які не можуть зробити промоцію?
Відповісти
пишки телефончики пишіть
Відповісти
Тортиком закуси, заїдай велике горе
Відповісти
Ти атстала. Кості зараз не в моді. Анорексія в пройдений етап. Зараз тіло має бути розкішне і рост від 175, а не так як при совку рост 120 в кепці і руки-ножки патики.
Відповісти
пишки без комплексів - сексі. проблема в тому, що в нашому відсталому суспільстві звикли критикувати всіх жінок, які не відповідають канонам 90 60 90. але навіть в магазинах для пишок насправді важко підібрати одяг, бо розміри там майже такі як в жінок середньої комплекції. і конкурс плюс сайз на 1+1 це навіть не плюс сайз, а просто для нехудих.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні