Як може виглядати луцький РАЦС. ПРОЕКТИ

19
33
Як може виглядати луцький РАЦС. ПРОЕКТИ
У мережі з'явились проекти реконструкції старої будівлі РАЦСу під сучасний Центр адмінпослуг у Луцьку.

Їх опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.

"Друзі, пам’ятаєте, ми шукали цікаві архітектурні пропозиції щодо реконструкції старої будівлі РАЦСу під сучасний Центр адмінпослуг (ЦНАП) у Луцьку? Це варіанти проектів, які ми отримали", - пояснив посадовець.

Нагадаємо, у приміщенні РАЦСу у Луцьку вирішили відкрити філію ЦНАПу.

1 варіант:



"Головна мета концепції Тараса Львовича та PPGDetail Architects – поєднати буденність та вишукану урочистість в одній будівлі. Фасад виконаний із легких напівпрозорих конструкцій. Всередині будівлі - максимальний open space, є зручний підйом для людей з інвалідністю, щоб вільно пересуватися з поверху на поверх".

2 варіант:



"Концепція архітектурно-проектної групи Aнни Курій пропонує максимально зберегти існуючий образ і архітектурну форму будівлі, додавши деякі сучасні елементи. Всі планувальні рішення розроблені таким чином, щоб забезпечити максимальну кількість відкритого простору і природного освітлення приміщень. Також будівля повністю доступна для людей з інвалідністю. Окрема увага у цьому проекті приділяється створенню сучасного благоустрою навколо будівлі".

3 варіант:



"Концепція архітектора Оксани Матвєєвої – це поєднання монохромного інтер’єру та яскравої інфографіки, яка дасть можливість набагато зручніше орієнтуватися у просторі. Фасад виконаний із алюмінієвих композитних панелей та фасадної декоративної штукатурки. Над головним входом на 2-й поверх розміщений цікавий навіс – модифіковані бджолині соти, виконані з композитного матеріалу та скла на тросах".

4 варіант:



"Концепція Анатолія Єксарєва і Dekart Studio. Фасад будівлі виконаний із системи навісних декоративних панелей з перфораційними малюнками і вентильованим фасадом з панелей HPL пооцинкованому каркасу.

Основний акцентний модуль головного фасаду створює можливість зручно направляти відвідувачів центру у приміщення всіх рівнів і виконаний з фасадної системи. Вміщує головні сходи і ліфт для людей з інвалідністю. Дизайнерське рішення також передбачає створення унікального світильника для освітлення атріумного простору".

Лучан просять лайкати варіанти, які їм сподобались більше та лишати під фото конструктивні пропозиції.

Теги: цнап, рацс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
33

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
..НАРЕШТІ ВЗЯЛИСЯ!!!а взагалі будь які зміни на краще ніж є
Відповісти
Пропоную з театру теж зробити ЦНАП він напів порожній і дебільні заходи там проводять, а з басейну зробити перший в Європі відкритий літній туалет для лучан та туристів.
Відповісти
Все супер, але забереть з даху майбутнього ЦНАПу цю антену.
Відповісти
Картиночки-малюночки то гарно але хто дасть гроші на ті "випендрики"?! Елементарно фасад поремонтувати, плитку та сходи, підсвітку зробити і все буде добре! Навіщо комусь давати привід дерибанити гроші?!
Відповісти
А де ж в концепціях місце- монумент Степану Бандері
Відповісти
А стояв би Бандера то Україна не стояла б зараз РАКОМ з вазеліном перед Польщею.
Відповісти
Якщо це реконструйоване приміщення залишиться для рацсу, то це супер. Чи влада хоче зігнати всіх лучан в акваріум цнапу? Всі в цнап ! І шлюб реєструвати, і народження , і собак, і машини.! Ото доживемось! Для чого ці посередники - цнапівки! Наплодили хто зна що!
Відповісти
То я не зрозуміла, в обласному центрі не буде приміщення для рацсу? Совість майте. Гребете все під себе. Грошики хочете відмити. Відчепіться від людей з своїми цнапами. В горлі вони вже торчать. Як тільки згадаю що туди треба йти - нудить від їхньої європи.
Відповісти
Ви не морочте нікому голову. ваша ідея відома . цнап хоче поповнити ряд свої послуг послугами рацсу тому й пруться в це приміщення. Лучани, ви повинні знати що оновлювати хочуть приміщення не Луцького рацсу, а зробити з нього центральний цнап. Рацс виселяють з Рацсу! з приміщення яке будувалось спеціально для цього і є памятником архітектури. Чиїм амбіціям ви підчиняєтесь, мужовладці ?
Відповісти
Це не мужовладці а суки і падли кримінальні це нова форма бандитських угрупувань котрі тепер називаються "фракціями, блоками" і захопили владу перетворивши її в корито з бюджетними грошима, сидять і землю ділять. Люди мруть, собаки виють на темних вулицях, світло тільки біля ігрових та пітєних закладів а зверху парасольки з алейками... Слава Україні і дебілам що її населяють.
Відповісти
Неиає куди гроші подіти? Все добре, залишилось кілька сотень лимонів вгепати в РАГС.
Відповісти
Я за проект номер один.
Відповісти
4 варіант дуже схожий на ЦУМ
Відповісти
Уроди ви хоча щось можете збудувати самі за останні 30 років роки своє крім курників багатоповерхових, ви думаєте що людина котра працювала в Європі повернеться в цей сраний курник жити . Ви навіть басейн перебудували на Театральній площі за це треба було судити ту гниду що керувала містом. Уявляю що ви можете зробит з Старим ринком. Дійсно вам треба турнікети поставити але в одну сторону щоб був вхід.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні