--> lenastorm - Лєна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Профіль


Дата реєстрації: 02 серпня 2016 р.
Лєна Шторм
Дякую, панове, за увагу і за всі поставлені діагнози. Переконана - з такими відчайдушними діагностами наша медична реформа (як і всі інші реформи) в надійних руках :) Тільки от ваша біда - в мене на них імунітет) А так - практикуйтеся :)
09 березня, 2017 в 20:57
По-перше, в мене фантазій загноблених нема. Якщо Ви не збагнули, що мій пост про осуд крайнощів з усіх сторін, то я не знаю, яким чином це ще можна пояснювати. По-друге, щось там бажати в особистому житті незнайомій людині - вершина безтактності. Але мій чоловік би з цього посміявся на славу. Бо він заради цієї держави пройшов бої та сепаратистський полон, а не безтактно бажає чужим дружинам щирих почуттів і дітей на інтернет-ресурсах, апелюючи до совку там, де його нема.
09 березня, 2017 в 17:45
Панове, про совок у свідомості і т.д. - дуже неоригінально. Умови, в яких формувалося утвердження свята і його суть - речі різні. Але я не вчителька історії, щоб читати у коментарях лекції. Згідно багатьох солідних соціологічних опитувань, 8 березня є одним з найпопулярніших в Україні свят. Відтак, якщо палко шанований вами В'ятрович бажає щось лобіювати, годуючись коштами платників податків, то не вийде. Бо є чимало людей, які проти. Займатися лобізмом - це про діяльність ГО. А якщо інституція з кишені платників податків отримує заробітну плату, то хай і репрезентує суспільні настрої. Щодо "декомунізації", то декомунізовуйте свої квартири в будинках, побудованих у радянський час :) А то виходить якось непослідовно. Коли в самій назві свята звучить фраза "прав жінок", не розуміти, про що свято, після багатовікового гноблення, сущий примітив. Але давайте. Зараз модно неосвіченість загортати у вишитий рушник та припудрювати зверху гарячими гаслами. Кажуть, люди їдять і комусь навіть смакує.
09 березня, 2017 в 16:33
Дякую за підтримку. Направду, дещо комплесую стосовно цього допису саме тут. Бо на моїй сторінці у ФБ він органічний як особистий життєвий досвід осмислення свята. А у передруці - виглядає дещо позерськи та провокативно, тому не здивуюся, якщо до вечора набере купу дизлайків та постів обурення щодо стилістики. Але, якщо видання вважає його цікавим для себе, можливо, комусь дійсно буде цікаво ознайомитися, а відгуки потрібні різні.
09 березня, 2017 в 10:16
Невідь що. Це яка має бути ущербна людина-клієнт, щоб платити комусь кошти за спільний похід в кіно чи на каву? 20 років у сфері торгівлі і ідеї настільки вичерпалися, аби продавати спілкування? Людське спілкування - не об'єкт для торгу. Якщо мова про гостей міста, це має бути повноцінний екскурсійний супровід. Але для того принаймні треба завершити курси екскурсоводів. Щоб допомагати з проблемами, треба мати освіту психолога, а не "всі ми в певній мірі". А торг спілкуванням - це вже край. Чекаємо наступних проектів на кшталт "чоловік напрокат" чи "жінка напрокат". Ще можна комусь дітей напрокат здавати. А раптом нема в когось?..
25 лютого, 2017 в 12:23
1 2 3 4 5

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні