Новини

«‎Холостячка»‎ видалила гланди заради порно

Учасниця телешоу "Холостяк-11" українська порноакторка із псевнонімом Адель Асанті розповіла про операцію, яку зробила заради кар'єри порнозірки.

Пікантними подробиці свого життя 24-річна Анастасія - це справжнє ім'я жінки - поділилася в ефірі шоу "Як вийти" заміж на каналі СТБ.

Анастасія знімалася в оголених фотосесіях, у тому числі для Playboy. У порноіндустрії працює 4 роки. Встигла відвідати 25 країн світу. В Іспанії на тематичному фестивалі здобула перемогу в номінації "Найкраща українська порноакторка". У 2019 році була номінована на премію європейського фестивалю Xbiz Europa Awards, а 2020-го - на премію на американському порнофестивалі AVN AWARDS.

"Порноакторка - це робота, в особистому житті ми зовсім інші люди", - зазначила учасниця.

Анастасія розповіла, що обрала таку професію свідомо. Коли їй було 13 років, їх з матір'ю покинув батько. Засобів для існування родини не було. Тому дівчина пішла працювати.

Першою роботою став продаж морозива в парку. У 16 років дівчина влаштувалася офіціанткою в клуб. Там же отримала перші пропозиції знятися в оголеному вигляді. За це заплатили непогані на той час гроші. Тоді ж Анастасія зрозуміла, що хоче стати порноакторкою і почала розсилати свої портфоліо на порностудії. Але звідусіль отримувала відмови.

Пізніше дівчина зустріла "папіка" - старшого за неї чоловіка, який допомагав фінансово. Він не тільки підтримав її у бажанні стати порноактрисою, але й допоміг придумати псевдонім та дав практичні поради. Згодом вони перестали спілкуватися - Анастасія між стосунками і роботою обрала порно.

Дівчина зізналася, що відтоді мала стосунки лише з порноакторами. Зустрічалася з французом та іспанцем. Один з них хотів від неї дітей, але пара розлучилася, бо Анастасія знову зробила вибір на користь порноіндустрії.

Заради кар'єри дівчині довелося пожертвувати багато чим. Навіть зробила операцію - видалила гланди заради орального сексу.

Але тепер Адель Асанті заявила про намір покінчити з професією порноакторки.

"Я хочу допомагати дівчатам не повторювати моїх помилок, не йти моїм шляхом", - сказала вона.

На проєкт "Холостяк-11" Анастасія прийшла тому, що шукає міцні стосунки, чоловічу увагу, підтримку та турботу. Жінка зізналася, що почувається самотньо. Мріє зустріти чоловіка, який заплющить очі на її минуле і "зустрічатиметься не з Адель, а з Настею".

"У глибині душі я хочу бути коханою", - сказала жінка.

Анастасія при знайомстві з учасником Михайлом Заливако в першому випуску шоу назвала себе дівчиною-загадкою. Вручила холостяку шкатулку-головоломку з її секретом. Коли чоловік розгадає секрет та відкриє шкатулку, побачить всередині оголене фото Анастасії. Вона сподівається, що Заливако, дізнавшись про минуле дівчини, прийме її такою як вона є.