Гірка Полонка заборгувала луцькій «Ласці» понад 20 тисяч гривень

0
-3
Гірка Полонка заборгувала луцькій «Ласці» понад 20 тисяч гривень
Директорка КП "Ласка" Богдана Новарчук заявила, що підприємство збирається подати у суд на керівництво Гіркополонківської сільської ради через борг.

За її словами, Гірка Полонка боргує підприємству близько 20 тисяч гривень за відлов собак. Про це вона розповіла у коментарі інтернет-виданню "Волинь24".

Нагадаємо, у соцмережі з'явилася інформація, що у селі Гірка Полонка на узбіччі дороги близько 3 місяців лежить труп собаки.

Богдана Новарчук каже, що підприємство про труп собаки не повідомляли. Проте, навіть якби такий виклик надійшов, "Ласка" би не забирала мертву тварину, адже підприємству вже боргують 20 тисяч гривень за 2017 рік.

"Поки вони не розрахуються за попередні надані послуги, ми ні в якому разі не поїдемо до них. Зараз ми готуємо всі документи щодо суду. Ми спілкувалися з головою, листуємося з керівництвом сільської ради, нагадуємо про борг, але гроші за послуги нам не віддали", - каже Дана Новарчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні