90 тисяч волинян у селах два місяці живуть без газу

1
1
90 тисяч волинян у селах два місяці живуть без газу
У селах на Волині люди більше двох місяців не можуть купити скраплений газ.

Про це повідомляють у прес-службі «Волиньгазу».

Протягом лютого, березня та квітня 2018 року аукціон із продажу скрапленого газу не провели. Причини - не відомі. Газ не закупили, його залишків «Волиньгазу» не має. Закупляти його мають щомісяця згідно із затвердженим аукціонним комітетом графіком.

«Люди куплятимуть газ на заправках, що категорично заборонено чинними нормативними документами. Це може спричинити нещасні випадки», - аналізує начальник Волинського регіонального управління скрапленого газу «Івано-Франківськгаз» Ігор Козачок.

Довідка:майже 90 тисяч волинян, які мешкають у селах, використовують скраплений газ у побуті. На Волині діють 4 об’єкти реалізації скрапленого газу: у м. Луцьку, який обслуговує Луцький, Ківерцівський, Рожищенський та Маневицький райони, у м. Ковель, який обслуговує Ковельський, Турійський, Камінь-Каширський, Ратнівський, Старовижівський та Любешівський райони, у м. Любомль, який обслуговує Любомльський та Шацький райони, у м. Горохів, який обслуговує Горохівський, Іваничівський, Володимир-Волинський, Локачинський райони.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Селяни не купують батончики рошен, тож і ніякого їм газу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні