У викраденні чоловіка в Луцьку підозрюють помічника депутата Волиньради

1
5
У викраденні чоловіка в Луцьку підозрюють помічника депутата Волиньради
Один з чотирьох підозрюваних у справі викрадення чоловіка поблизу торгового центру «Гостинець» у Луцьку Олег Лисенко виявився помічником депутата Волиньської обласної ради Анатолія Грицюка.

Про це стало відомо сьогодні, 25 квітня, під час засідання у Луцькому міськрайонному суді, повідомляє ВолиньPost.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадачів чоловіка у Луцьку посадили під домашній арешт


Під час розгляду клопотання сторони обвинувачення щодо обрання Олегові Лисенку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою адвокат підозрюваного Володимир Кондратюк просив суд долучити до матеріалів справи деякі документи. Серед них – і копію документу, який засвідчує, що Олег Лисенко є помічником депутата Анатолія Грицюка.

Зауважимо, що дані відкритої бази помічників депутатів обласних та міських рад під назвою «Посіпаки-2» цю інформацію теж підтверджують. Олег Лисенко – один із трьох помічників Грицюка. Інші двоє – Олександр Гриб та Олександр Яценюк.

Під час судового засідання сам Олег Лисенко розповів, що є приватним підприємцем - має фірму, зареєстровану у Варшаві. Проживає чоловік у селі Липини та має двоє неповнолітніх дітей. За його словами, він не був організатором викрадення і має намір максимально сприяти слідству.

Суддя Михайло Квятковський ухвалив рішення про відмову у задоволенні клопотання сторони обвинувачення щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. На переконання суду, сторона обвинувачення не довела, що жоден з більш м’яких запобіжних заходів не може запобігти ризикам.

Натомість суддя обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Підозрюваний не зможе залишати місця проживання, повинен здати паспорти та носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, у понеділок, 23 квітня, на проспекті Соборності невідомі затягнули чоловіка в машину і повезли на "Мерседесі" у невідомому напрямку. Зловмисників було четверо, усі раніше несудимі. 25 квітня їм обирали міру запобіжного заходу - домашній арешт до 25 червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото помічники в депутатів))) то Мисковець у Леоньтєва видавав, а тепер Грицюк попався на такому ж
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні