Порноактриса Стормі Деніелс подала в суд на Трампа за твіт

0
-1
Порноактриса Стормі Деніелс подала в суд на Трампа за твіт
Зірка порнофільмів Стефані Кліффорд, більш відома під псевдонімом Стормі Деніелс, подала в суд на президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Деніелс звинувачує Трампа в наклепі. Мова йде про твіт американського президента, в якому він назвав брехливим складений за описом актриси портрет людини, яка, як вона стверджувала, погрожувала їй, вимагаючи, щоб вона не розповідала про ймовірний зв'язок з Трампом.

"Портрет неіснуючої людини через багато років! – написав Трамп у "Твіттері". – Повне шахрайство, яке виставляє фейкові новини дурнями (але вони це знають)!".

У позові Стормі Деніелс мовиться, що ці слова носять "помилковий і наклепницький характер". Порноактриса домагається, щоб її позов розглянув суд присяжних, і вимагає компенсації, сума якої не називається.

Стормі Деніелс почала судитися з адвокатом Дональда Трампа Майклом Коеном, вимагаючи скасувати угоду про нерозголошення щодо сексуальних стосунків з Трампом, яку вона підписала в жовтні 2016 року в обмін на плату від нього.

У Трампа відхрестились від нового секс-скандалу. Білий Дім заперечив, що Трамп мав сексу з Деніелс.
Теги: трамп, світ, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні